(video/foto) A primit cadou 50.000 de dolari, la 4 ani: Cum s-a afișat fetița artistei Cardi B, cu teancul de bani

 (video/foto) A primit cadou 50.000 de dolari, la 4 ani: Cum s-a afișat fetița artistei Cardi B, cu teancul de bani

Cardi B, cântăreața americană de muzică rap, trap și hip hop, și Offset, celebrul rapper, au sărbătorit duminică ziua de naștere a fiicei lor. Kulture a împlinit patru ani și a primit o petrecere la Candytopia, o locație pentru copii, dar și suma de 50.000 de dolari, cash, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Într-un video postat pe Instagram de Offset, protagonista e chiar fiica, care stă pe geamul unui SUV negru și își roagă tatăl să îi cumpere anumite dulciuri. Puțin mai târziu, ea apare cu un teanc de dolari.

Cardi B se aude pe fundal întrebând: „Ce e acolo?”, iar fiica ei imediat i-a răspuns, spunând despre tancul de bani că are un tichet. Atunci, Offset a intervenit. „Un milion de dolari înseamnă un tichet. Aici ai 50.000. Spune 50.000”, se aude el pe filmare.

Nu e prima extravaganță pe care Cardi B și Offset o fac pentru fetița lor. La aniversarea de doi ani a micuței, ei i-au dăruit o geantă Hermes Birkin roz. Și aceasta valorează zeci de mii de euro.

2019 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada

Cardi B a născut un băiețel în septembrie 2021. Artista a ținut multe luni secret cea de-a doua sarcină.

Artista a anunțat că este însărcinată pe scenă. Anunțul l-a făcut într-un mod inedit, la BET Awards, când a urcat pe scenă alături de Migos, trupa din care face parte și soțul său, Offset. „Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune. Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, spunea Cardi B atunci.

Offset mai are trei copii din alte relații, doi băieți și o fetiță.

 

Citește și