(video) George Buhnici: Mai mergeţi la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, nu vergeturi. Am noroc că soția mea arată ca o minoră

 (video) George Buhnici: Mai mergeţi la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, nu vergeturi. Am noroc că soția mea arată ca o minoră

 Vloggerul George Buhnici a stârnit un val de reacții cu ultimele sale declarații făcut în cadrul unui interviu. Aflat la festivalul Neversea, care s-a desfășurat  pe o plajă din România alături de soția sa, Buhnici a criticat aspectul fizic al unor femei și le-a îndemnat să facă sport. „Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine”, a spus acesta.

„Am văzut şi fete care nu arată foarte bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

„Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”.

Totodată acesta s-a declarat un norocos, întrucât soția sa „arată ca o minoră”.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe jurnalist. 

Citește și