(video) Geta Burlacu, dezvăluiri după 7 ani la Londra: Noua profesie, geanta cu oportunități și durerea care nu trece

 (video) Geta Burlacu, dezvăluiri după 7 ani la Londra: Noua profesie, geanta cu oportunități și durerea care nu trece

Geta Burlacu a gustat din viața londoneză și i-a plăcut atât de mult, încât s-a stabilit acolo cu traiul de aproape șapte ani, împreună cu cei doi copii. Revenită recent în Moldova, artista a fost invitată la un interviu de suflet cu Rodica Ciorănică, unde a a oferit mai multe detalii despre plecarea ei în capitala Marea Britanie, noua sa profesie, geanta cu oportunități, durerea care nu mai trece și anume, pierderea fratelui său Mihai, scrie SHOK.md.

Artista a fost pentru prima dată la Londra în anul 2010 ca să susțină niște concerte și de atunci s-a îndrăgostit de acest oraș și își dorea enorm să ajungă din nou acolo.

„Nimeni nu mă aștepta acolo. Am făcut niște postări pe Facebook, mâine plec la Londra și nu știu unde să mă opresc. Pentru că s-au schimbat unele lucruri și atunci o prietenă mi-a scris imediat în privat: vină la mine, eu plec pentru câteva zile în Franța. Nu am avut mari rezerve de bani. Un lucru care mă ajutase foarte mult a fost muzica.

Atunci când am ajuns la Londra am încheiat un contract cu un restaurant românesc și cumva lucrurile au mers foarte ușori. Cântam pentru români, basarabeni, ruși, bulgari.

Mie îmi pare că oportunitățile din viața noastră sunt ca și pietrele care le vezi la mal de mare, acolo sunt o sumedenie, dar cea care îți atrage atenția trebuie să o apuci și să o pui în geantă și să știi că la moment este cea mai bună decizie pe care poți să o iei”, a menționat aceasta în cadrul interviului.

Geta a mai vorbit despre suferința și durerea prin care a trecut acum 26 de ani, moartea fratelui său.

„Mihai a decedat la 19 ani, în urma unui accident rutier. A fost o mare durere în familia mea, noi am plecat de la Bălți ca să lăsăm o parte de suferință acolo. 

Noi cu fratele aveam o relație foarte faină și cu cât creșteam ne apropiam mai tare

În acea zi în care l-am pierdut, toate mecanismele mele s-au blocat și doliu a venit mult mai târziu. La ceva timp eu m-am tuns scurt, aveam un păr frumos și lung. Cred că doream să mă dezbar de acea greutate care era pe umerii mei și în suflet.

La moment de față Geta este studentă la facultatea de psihologie și mai nou are o pasiune în domeniul modei, crează rochii.

Citește și