(video) Gheorghe Gonța, despre prietenia cu Natalia Morari: Bl*a ce e de proastă uneori

 (video) Gheorghe Gonța, despre prietenia cu Natalia Morari: Bl*a ce e de proastă uneori

Prezentatorul TV Gheorghe Gonța a dezvăluit în ce relație se află cu Natalia Morari, care de curând i-a devenit și colegă la postul TV N4. „Eu mă cunosc cu ea din anii când abia începea să devină vedetă și până în ziua de azi suntem prieteni. Exact cum o vedeți la TV, așa este și la fiecare masă de apă plată sau sticlă de vin.”, a spus jurnalistul în cadrul unui interviu. Totodată acesta a mai vorbit și despre revenirea prezentatoarei pe micile ecrane. „Decizia șefilor a fost bună până când Natalia Morari nu a vorbit despre casa mare”, a declarat Gonța.

Întrebat cum este prietenia cu Natalia Morari, jurnalistul a spus că se întâlnesc destul de des. „Cu soția mea se împacă foarte bine. Cu Platon, eu mă cunosc bine. Nu ne vedem pentru că omul nu-i în țară. Cu cealaltă familie a ei mă vedeam. Mă refer la Chiril Lucinschi.

Eu îmi respect prietenii mei, orice ar face și mereu am vrut asta de la ei. Să mă respecte pe mine, orice aș face eu greșit. În asta constă prietenia”.

Gonța a spus că nu a avut nicio reacție când a aflat despre relația amoroasă a lui Veaceslav Platon cu Natalia Morari: „Eu sunt prieten cu ea. Nu-mi judec prietenii”.

Totodată, jurnalistul a discutat și despre revenirea Natalie Morari la TV. „Decizia șefilor a fost bună până când Natalia Morari nu a vorbit despre casa mare. Băuse un păhar de vin și nu avea ce spune. A făcut o prostie, undeva a auzit la o beție nu știu unde, că ceva, cineva, undeva i-a spus.

Ce e de proastă uneori. A zis ce a zis și i-a ieșit pe ochi până în ziua de astăzi. Ea nici măcar nu știe ce a spus. A citat pe cineva”.

Citește și