(video) „Homosexual te naști”. Marin Păvlescu face dezvăluiri șocante despre reacția familiei după ce s-a aflat că e gay, calvarul din armată și gândurile suicidale

 (video) „Homosexual te naști”. Marin Păvlescu face dezvăluiri șocante despre reacția familiei după ce s-a aflat că e gay, calvarul din armată și gândurile suicidale
Marin Pavlescu, soldatul care a fost umilit și hărțuit în unitatea militară pentru faptul că este gay, a oferit în exclusivitate un interviu pentru SHOK.MD, în care a vorbit despre experiența negativă din armată și cum s-a schimbat viața lui după ce a fost acuzat de pedofilie, pentru că partenerul său avea doar 17 ani. Aflați din interviu cum s-a acceptat pe sine, de ce părinții nu i-au susținut alegerea, cum a depășit gândurile suicidale și de ce s-a despărțit de iubitul său. „Nu pot să înțeleg de ce cineva poate să fie fericit, să meargă pe stradă ținându-se de mână, să se sărute, dar noi, homosexualii sau comunitatea LGBT nu avem dreptul la aceasta”, a spus Marin.
„Am luat telefonul de la ofițer, ca să telefonez persoana iubită. Discuția a fost înregistrată fără ca eu să cunosc despre aceasta. După două săptămâni a început agresiunea.
Până la armată m-am străduit să ascund faptul că sunt homosexual, am știut că societatea noastră nu e pregătită să accepte un gay, am știut că sunt probleme foarte mari.În unitatea militară m-am adresat la psihologul de acolo, după câteva săptămâni de badjocoreala. I-am spus ce se întâmplă. Ea mi-a zis să merg înainte, un an nu este așa de mult”, a spus Marin.

Întrebat despre cum și-a dat seama că e gay, Marin a spus că la vârsta de 13 ani deja avea dubii despre orientarea sa. Fiind într-o relație cu o fată, tânărul a observat că este atras mai mult de băieți.

„Am văzut că nu am atracție la fete, eu  am decis să-i spun în față că sunt gay, ca să nu-i fie greu. Din fericire ea nu a suferit.  Noi am prietenit o perioadă. După care am început să-mi construiesc o relație cu băieții, dar părinții nu știau despre aceasta.

Nu am avut probleme cu acceptare orientării mele. Am început să mă informez de pe internet. M-am străduit să țin aceasta în secret”.

După ce a recunoscut public că e gay-familia, prietenii și rudele au încetat să mai vorbească cu Marin.

Am vorbit și despre fostul său iubit. Tânărul a dezvăluit că nu mai sunt împreună, „după coming out-ul meu, noi ne-am despărțit, dar nu pot să înțeleg faptul că mama mai vorbește cu el până în prezent, i-a cumpărat și un telefon în rate. Nu pot să înțeleg, ea pe mine nu mă susține și nu vorbește cu mine, dar cu fostul meu iubit da.

Un frate de-al meu i-a transferat și o sumă de bani, iar cel mijlociu a spus că sunt o persoană cu probleme mentale și nu vrea să vorbească cu mine”, a dezvăluit acesta.

Vezi mai multe în interviul de mai jos.