(video) I-a pus diamantul pe deget. Gabriel Stati și Anastasia Fotachi se căsătoresc: Mi-am ales și rochiile

 (video) I-a pus diamantul pe deget. Gabriel Stati și Anastasia Fotachi se căsătoresc: Mi-am ales și rochiile

Milionarul Gabriel Stati și modela Anastasia Fotachi s-au logodit acum două luni. Cei doi urmează să se căsătorească la toamnă. „Mi-am ales și rochiile”, a dezvăluit influencera, în cadrul unui interviu cu Dorin Galben.

Anastasia a dezvăluit că a fost cerută de soție, în mașină. „Nu a fost ceva wow, pentru că el nu este un bărbat romantic. Veneam din București și el mi-a zis: vrei să fii soția mea. Eram foarte fericită, nu mă așteptam”.

Tânăra a vorbit și despre inelul de logodnă. Aceasta a spus că nu cunoaște prețul, dar presupune că e cel mai scump cadou primit de la Stati.

„E inel cu diamant. De la început nici nu-l purtam. Îmi era frică, zic că cineva o să treacă și o să vrea să-mi rupă degetul”.

Potrivit Anastasiei, nunta va avea loc în Republica Moldova, la reședința de lux a familiei Stati. Modela și-a ales deja și rochiile pentru marele eveniment.

„Planificăm, nunta și înscrierea, în toamnă.

Mi-am ales două rochii, una de prințesă, iar alta tip sirena. Una am să o îmbrac la înscriere, iar alta după”.

Anastasia a vorbit și despre contractul matrimonial: „Eu nu pretind la banii lui și pentru mine aceasta nu este o problemă. Dacă să fie de semnat contract matrimonial, da. Nu m-ar ofensa.”

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi sunt împreună de trei ani și jumate.

Citește și