(video) I s-a făcut dor să cânte din nou în subterană. Patric Hanganul: Am dat 200 de lei pentru loc, dar am făcut 150 – am intrat în minus

 (video) I s-a făcut dor să cânte din nou în subterană. Patric Hanganul: Am dat 200 de lei pentru loc, dar am făcut 150 – am intrat în minus

Patric Hanganu este tânărul interpret care s-a făcut remarcat cu vocea sa profundă într-o trecere subterană din Capitală, unde își exersa talentul, dar și câștiga bani pentru existență. Invitat în cadrul proiectului „neREDactat” cu Rodica Ciorănică, interpretul a povestit cum a fost nevoit să achite 200 lei pentru un loc în pasajul subteran ca „să retrăiesc experiența din trecut”, dar „a intrat în minus, a făcut 150 de lei” a glumit acesta.

„Este un business. Săptămâna trecută am fost până la Mall și aveam 2 ore libere, eram cu chitara la mine și zic dă să mă duc să cânt subterană. Am vrut să retrăiesc experiența din trecut. Acolo era un băiat, i-am dat 200 lei și mi-a dat locul. Am făcut 150 de lei, am intrat în minus.

Într-un Story pe Instagram am spus că mă duc să cânt. Oamenii au venit intenționat să mă asculte pe mine. A fost pentru foarte emoționant. Deja nu-mi mai puneau lei de unu, dar de 20-50”, s-a amuzat acesta.

Vezi momentul în video de mai jos.

Patric Hanganu a crescut la ţară, într-o familie cu cinci copii. Copilăria sa a fost una diferită, el fiind nevoit să uite de jocuri şi să înceapă să muncească de la o vârstă fragidă.

Tânărul a început să cânte la vârsta de 18 ani. Primele piese le-a intepretat în pasajele subterane din Chişinău, dar şi în stradă, cu scopul de a aduna nişte bani pentru studiile pe care le făcea la Colegiul de Construcţii, dar şi pentru nevoile cotidiene, pe motiv că părinţii săi nu aveau posibilitatea de a-l ajuta cu bani.

Citește și