(VIDEO) Imagini ca din filme, deasupra Chișinăului: Polițiștii, surprinși cum coboară din elicopterul Black Hawk, în timpul zborului, chiar lângă un bloc de locuit

 (VIDEO) Imagini ca din filme, deasupra Chișinăului: Polițiștii, surprinși cum coboară din elicopterul Black Hawk, în timpul zborului, chiar lângă un bloc de locuit

Elicopterul de model Black Hawk al trupelor de intervenție poloneze, a fost surprins ieri, cum survolează Chișinăul și împrejurimile acestuia. Imaginile video au fost publicate pe rețele de internauți, scrie UNIMEDIA.

Acțiunea vine în contextul antrenamentelor pe care polițiștii din cadrul BPDS „Fulger” le desfășoară în comun cu poliția din Polonia.
În contextul Summitului CPE, ieri noaptea și în cursul zilei de astăzi au fost organizate antrenamente cu elicopterul Black Hawk, în Chișinău și împrejurimi. Autoritățile informează că BPDS „Fulger” a IGP, în comun cu polițiști din Polonia, au desfășurat exerciții pe timp de noapte, în vederea sporirii nivelului de pregătire, atenție, reacție și intervenție.
Elicopterul de model Black Hawk al trupelor de intervenție poloneze a survolat, pentru prima dată, Chișinăul și împrejurimile acestuia, pe 2 mai. Acțiunea vine în contextul antrenamentelor pe care polițiștii din cadrul BPDS „Fulger” le desfășoară în comun cu poliția din Polonia.
Timp de o săptămână, pe teritoriul Republicii Moldova va fi desfășurat un exercițiu comun de antrenament a polițiștilor moldoveni împreună cu angajații poliției din Polonia, în cadrul căruia va fi implementat un nou stil de exerciții și tehnici speciale, inclusiv cu elicopterul, informează Ministerul Afacerilor de Interne.

Duminica Lilia

https://shok.md/