(VIDEO) Imagini rare cu Beyonce și tatăl ei, înainte de a se certa. Mama artistei a făcut publică filmarea

 (VIDEO) Imagini rare cu Beyonce și tatăl ei, înainte de a se certa. Mama artistei a făcut publică filmarea

Mama celebrei cântărețe Beyonce a distribuit în mediul online un videoclip cu fiica ei și tatăl acesteia dansând împreună, pe vremea când aceștia nu erau certați. Imaginile rare cu artista celebră au devenit imediat virale, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Beyonce și tatăl ei au avut o relație tumultoasă de când artista l-a demis din funcția de manager, în 2011. Chiar dacă au ținut supărare câțiva ani, cei doi au decis să îngroape securea războiului în 2018, atunci când s-au împăcat. Recent, mama artistei, Tina Lawson, în vârstă de 67 de ani, a postat un clip cu aceasta dansând cu tatăl ei, Mathew Knowles, în vârstă de 69 de ani, pentru videoclipul melodiei lui Luther Vandross, Dance With My Father Again, din 2003.

„Beyonce și tatăl ei exersând pentru videoclipul lui Luther Vandross „Dance With My Father Again”. A fost o melodie frumoasă”, a scris Tina Lawson la descrierea clipului postat.

Tot în 2011, după ce Beyonce s-a certat cu tatăl ei, acesta divorța de mama ei. Ulterior s-a aflat că motivul despărțirii a fost că Mathew are un copil cu fosta actriță de la Scrubs, Alexsandra White. Aceasta l-a născut pe fiul lor, Nixon, pe 4 februarie 2010, în urma unei aventuri de 18 luni cu Mathew. Inițial a negat că este tatăl, dar un test ADN a demonstrat ulterior contrariul.

Mai târziu, Mathew s-a căsătorit cu fostul model Gena Charmaine Avery la doar doi ani după ce divorțul său a fost finalizat. Beyonce și Solange nu au participat la nuntă.

Beyonce, adevărul din spatele vieții strălucitoare: „Am ținut prea mult timp diete și mi-am neglijat sănătatea”

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, unul dintre rarele pictoriale pe care le-a făcut în ultimii ani, diva a mărturisit că s-a chinuit mult să răzbească și că de multe ori s-a neglijat.

„În trecut, am pierdut prea mult timp cu diete. Acum învăț să rup ciclul în care mi-am neglijat sănătatea. Sănătatea mea, modul în care mă simt când mă trezesc dimineața, liniștea sufletească, de câte ori zâmbesc, ce îmi hrănește mintea și corpul-acestea sunt lucrurile pe care m-am concentrat. Și sănătatea mintală este îngrijire de sine. Îmi concentrez energia pe corpul meu și iau aminte la semnele subtile pe care mi le oferă.

https://www.instagram.com/tv/CXu4GYTNnx4/

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și