(video) În Turcia, un bărbat a alungat un „rechin” de pe o plajă aglomerată, lovindu-l cu un mop

 (video) În Turcia, un bărbat a alungat un „rechin” de pe o plajă aglomerată, lovindu-l cu un mop

Turiștii și localnicii care se aflau în apă mică, la mal, s-au temut că sunt atacați de un rechin, în momentul în care au văzut o aripioară închisă la culoare care le dădea târcoale. Unii pot fi văzuți în timp ce arată cu degetul înspre creatură, în timp ce alții înoată în direcția opusă, scrie SHOK.md, cu referire la protv.ro.

Unul dintre înotători însă poate fi zărit apropiindu-se de „rechin” și lovindu-l pe acesta cu un mop în cap, pentru a-l alunga.

După câteva lovituri, creatura pare să se îndepărteze de mal.

La scurt timp după incident, autoritățile din Marmaris au confirmat că nu este vorba de un rechin – și s-au amuzat pe seama înotătorului care a intrat în mare cu mopul. „Peștele care a fost văzut pe plaja publică și despre care s-a crezut că este un rechin era, de fapt, un zărgan (țipar de mare).

Conform experților, este o ființă inofensivă. De aceea, nu este nevoie să luați cu dvs un mop când intrați în apă, să faceți o baie”.

Incidentul vine după ce câteva plaje de pe coasta Egiptului au fost închise, pentru că două femei – o româncă și o austriacă – au fost ucise de rechini.

 

 

Citește și