(video) Încă își caută sufletul pereche, dar s-a dezamăgit în muzică! Irina Bivol: „Uiți la un moment dat, cine ești”

 (video) Încă își caută sufletul pereche, dar s-a dezamăgit în muzică! Irina Bivol: „Uiți la un moment dat, cine ești”

Irina Bivol a dezvăluit în cadrul unui interviu, că acum șase ani a trecut printr-o perioadă teribilă, după ce s-a despărțit de partenerul său. Artista era încrezută că va îmbărâni frumos alături de el, dar nu a fost să fie. „Sunt persoane care, la prima vedere îți pare că trăiesc și respiră odată cu tine, dar se dezlipesc foarte ușor”,a declarat aceasta. În pofida dezamăgirii, Irina nu și-a pierdut speranța și crede că într-o zi o să-și întâlnească sufletul pereche, relatează SHOK.md.

„Am fost aproape 10 ani cu o persoană în concubinaj. Ani frumoși, plini de emoție și trăire. Mi-am dorit și am crezut că lângă persoana dată pot să îmbătrânesc frumos. Am învățat o lecție din această experiență, nu trebuie să te atașezi de nimeni”, a spus interpreta.  

Artista susține că acum este pregătită pentru o nouă relație: „Am ajuns în faza când simt că mă eliberez și sunt gata pentru a păși într-o nouă etapă și să deschid o nouă ușă”.

Irina Bivol a mai declarat că s-a dezamăgit în muzică și vrea să se reprofileze.

„Chiar dacă îmi este dor de scenă am ajuns la un gând, că nu mai vreau să cânt. Am discutat și cu Anatol, el se mai supără pe mine că nu merg îndeajuns la repetițiile pe care noi anterior le făceam. Eu foarte dezamăgită i-am zis, că am ajuns la un moment în care nu mai vreau să cânt. Vreau ca acest capitol să rămână frumos în urmă și mă gândesc eventual la o nouă ocupație.

Înainte de pandemie am avut ocazia să mergem în diasporă, eu nu-ți pot reda ce spectacole aveam acolo, cu cât dor și dragoste ne întâlnea publicul. Îți dau aripi. După care trec perioadele acestea și uiți la un moment dat, cine ești, ce meserie ai. Sunt în căutare, mă culc și  trezesc cu gândul, ce aș vrea să fac”, a menționat artista.

Citește și