(video) INNA revine cu o „piesă magică”: Vreau să simțiți iubirea

 (video) INNA revine cu o „piesă magică”: Vreau să simțiți iubirea

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un nou single – „Magical Love”.  Meodia dance este însoțită de lyrics video creat de Mihai Sighinaș, iar videoclipul oficial va avea premiera în următoarele săptămâni.

„Vreau să simțiți iubirea magică de fiecare dată când ascultați piesa și să o împărtășiți peste tot pe unde mergeți. Noi suntem iubire!”, a spus INNA.
Scrisă de artistă alături de Breyan Isaac, compozitorul și producătorul american ce a lucrat cu David Guetta, FloRida, Nicki Minaj sau G-Eazy, produia piesei a fost realizată de Alex Cotoi – producătorul român premiat cu Latin Grammy și Marc& Sebaproducătorii ce au compus unele dintre cele mai mari hit-uri ale artiștilor români, printre care și INNA – Hot.

Cu un număr impresionant de hituri în palmares și cu sute de concerte prin Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și în Orientul Mijlociu, INNA este un nume relevant în industria muzicală. Colaborările recente alături de artiști internaționali, dar și din România, o fac pe INNA una dintre cele mai apreciate artiste. Piese precum „Up” feat Sean Paul sau ”Tare” alături de The Motans sunt doar câteva dintre exemplele de lansări recente ce au luat cu asalt topurile muzicale de specialitate. Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single – UP,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube și peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.