(video) Inter Milan, întâmpinată la Aeroport de susținătorii de la Chișinău, iar la intrarea în Hotel – de un cățeluș

 (video) Inter Milan, întâmpinată la Aeroport de susținătorii de la Chișinău, iar la intrarea în Hotel – de un cățeluș

Jucătorii Inter Milan au ajuns aseară la Tiraspol. Aceștia au fost întâmpinați la Aeroportul din Chișinău de mai mulți susținători, iar la intrarea în hotel au fost „primiți” de un cățeluș. Campioana Sheriff va juca în această seară cel de-al patrulea meci din grupa D. Tiraspolenii vor întâlni, de la ora 22:00, celebrul club Internazionale Milano, Italia, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Jucătorii din Italia au ajuns aseară la Tiraspol.

ТСВ Приднестровье

ТСВ Приднестровье

Partida va avea loc la stadionul Sheriff din Tiraspol.

Meciul Sheriff – Inter va fi arbitrat de către Felix Zwayer (40 de ani), arbitru FIFA din 2012. El va fi ajutat de asistenții Rafael Foltyn, Marco Achmuller, al 4-lea oficial Sven Jablonski, arbitrul asistent video Marco Fritz și asistentul arbitrului video Harm Osmers (toți, Germania). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Lucilio Batista din Portugalia, iar delegat UEFA – Mark Blackbourne din Anglia.

 

Sheriff a fost învinsă de Inter cu 3-1 în etapa trecută și astfel a fost întreruptă seria pozitivă a tiraspolenilor compusă din 10 meciuri fără înfrângere în Liga Campionilor (8 victorii și 2 remize, golaveraj 18-3).

Doi jucători, atacantul uzbek Jasurbek Yakhshiboev și mijlocașul moldovean Alexandr Belousov, au revenit după accidentări. Poate juca astăzi și portarul grec Giorgos Athanasiadis, marele absent de la meciul de la Milano. În schimb, alți 3 jucători, mijlocașul malian Moussa Kyabou, mijlocașul macedonian Boban Nikolov și atacantul din Guinea, Momo Yansane, sunt accidentați, iar evoluția mijlocașului brazilian Bruno Felipe Souza Da Silva este sub semnul întrebării.

FC Internazionale Milano a fost fondat în anul 1908 și a cucerit 19 titluri de campion naţional, 7 Cupe ale Italiei, precum şi 3 trofee în cea mai importantă competiţie continentală (Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor).