(VIDEO) Interpreta care cântă „Moldoveanca”, despre colaborarea cu Adrian Ursu, Kapushon și cât câștigă la petreceri

 (VIDEO) Interpreta care cântă „Moldoveanca”, despre colaborarea cu Adrian Ursu, Kapushon și cât câștigă la petreceri

Marcela Barbos, tânăra interpretă care cântă „Moldoveanca”, piesa cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și-a început cariera muzicală mult timp în urmă, pe vremea când era adolescentă, iar emisiunea tinerelor talente Ringstar era abia la începuturi. Artista a povestit, în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, despre colaborarea cu Adrian Ursu, Kapushon, dar și cum a apărut cântecul care a făcut-o vestită nu doar în țara, dar și peste hotare, fiind fredonat de aproape fiecare moldovean din diasporă, scrie SHOK.md.

La întrebareea cum e începutul de cale al unui interpret tânăr, Marcela a menționat: „La mine prima piesă a fost foarte demult, încă pe vremea Ringstar. A scris-o Anatol Dumitraș. Aveam 12-13 ani, mi-a scris o piesă foarte faină. Pentru vremea aia era foarte bună. Așa am cântat în prima emisiune, aveam niște emoții pe scenă, credeam că o să leșin”.

Apoi a apelat la Adrian Ursu. „Mi-a făcut o piesă bunișoară, „Auzi-mă” se numește, deja au urmat altele. Adrian Ursu e tare bravo, a cântat și la nunta noastră cu formația, ținem legătura până în ziua de astăzi. Acolo l-am cunoscut pe Adrian și mama mea, știindu-l ca interpret, a spus: Ce ar fi să apelăm la el? Atunci chiar nu știam la cine să apelez în ceea ce ține de muzică. Nu știam niciun producător și văzându-l pe Adrian și știind că el cântă, am decis să apelăm la el, să ne facă o piesă. Mi-a făcut una foarte bună, spre mirarea mea. E una dintre cele mai bune piese ale mele în ceea ce ține de calitate, totul per general. De atunci ne cunoaștem”, a relatat interpreta.

A urmat colaborarea cu Kapushon: „A durat câțiva ani ca eu să văd ce este pe val, ce se cere. Atunci era perioada de glorie a lui Kapushon. Colaborarea cu Kapushon a fost din inerție: Hai, repede, mă numesc, foarte repede. Nu a fost să ne gândim, să treacă multe luni. Am făcut împreună melodia „Taci, te rog”. Nu neapărat iubesc tare melodia asta, dar lumii îi place. Trebuia să încerc, dar poate este prea activă pentru mine. Acum nu neapărat m-aș regăsi”.

Apoi a urmat Moldoveanca, piesa care a adunat peste 11 milioane de viziualizări pe YouTube: „A fost un boom. Aveam 23-24 de ani când am lansat-o. Mulți știu piesa și o asociază cu mine, dar când mă văd în realitate zic „WOW!”. Ei cred că eu trebuie să umblu așa în port popular în viața de zi cu zi”.

„Muzica aceasta nu este neapărat despre voce, este mai mult despre veselie. Lumea știindu-mă ca om și ce studii în muzică și calități vocale am, știe că eu pot mai mult de atât și cu siguranță pot. Dar asta a fost o rampăd e lansare. Dacă nu wera Moldoveanca, nu îmi era atât de ușor să fiu așa de recunoscută. Mi-am asumat riscul și nu îmi pare rău”, a conchis artista.

Marcela Barbos a dezvăluit că a avut o copilărie lipsită de dragostea părintească fiind crescută mai multe de fratele și bunica sa. Totuși, a reușit, de la o vârstă firavă, să înțeleagă ce vrea să facă în viață, iar când a crescut, și-a realizat visul. Artista a a povestit, într-un interviu pentru Dorin Galben, despre relațiile cu mama și tatăl său, care au fost departe de ea când avea cea mai mare nevoie de ei, dar și cum a ajuns să-și descopere talentul și să-l dezvolte.

Duminica Lilia

https://shok.md/