(video) Ivan White, după scandalul cu bloggerii: M-am pomenit și eu cu pagina blocată. Crezi că știi cu cine stai la masă?

 (video) Ivan White, după scandalul cu bloggerii: M-am pomenit și eu cu pagina blocată. Crezi că știi cu cine stai la masă?

Ivan White a declarat că a rămas și el fără cont de Instagram, după scandalul cu în care au fost implicați mai mulți bloggerii. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. Acesta a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vine ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici îi escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video, scrie SHOK.md.

 

„Eu de la început am știut că aceasta-i Dana . Îmi pare rău că mi-a dat cu un cuțit în spate, ce susținere a avut din partea mea și a altor bloggeri când a început activitatea ei pe Instagram.

S-a strâns destulă informație ca să dovedim lucrul acesta. Am văzut că Dana la ea în story spune că-i informație falsă, evident ca să zici că nu-i adevărat când vezi că toți te atacă și pierzi din reclamă și bani. Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici îi escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”,a menționat tânărul la el în story.

Precizăm că, Daniela Cheltuitor și  Ion Frunza, cunoscut în mediul online ca Ivan White au fost acum trei luni  ca să se relaxeze în Zanzibar, insulă exotică aflată în sud-estul Africii.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului. La rândul său, Daniela Cheltuitor respinge orice acuzații, spunând că totul este o minciună.