(VIDEO) Kapushon s-a logodit: Cum și-a cerut iubita de soție

 (VIDEO) Kapushon s-a logodit: Cum și-a cerut iubita de soție

Rapperul Marin Crețu (Kapushon) a dezvăluit mai multe detalii, despre viața sa personală și despre concertul amânat, care trebuia aibă loc în Rusia. În cadrul interviului de la Telemagazin aflăm despre gelozie și planurile de viitor, scrie SHOK.md.

Kapushon a povestit mai multe detalii despre iubita sa:

„Am văzut-o, ne-am întâlnit, nu a fost nimic deosebit. Mi-a trezit interes din start, am înțeles că avem multe asemănări. Discuția despre muzica ne-a unit. Suntem într-o relație pozitivă. Glumim mult. Am înțeles că e omul care pot avea încredere. Chiar daca avem contra-discuții oricum găsim limbă comună într-un final. Noi ne-am modelat unul pe altul.

„Suntem deja logodiți. Am vrut să rămână asta un secret și nu am făcut public. Am cerut-o la mama în sat. I-a plăcut și inelul și propunerea. A fost foarte simplu și frumos. Nu m-am pus în genunchi. Am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea și mi-a zis „da”, a fost emoționant”, a spus Marin.

La întrebarea dacă „copiii îi vor schimba viața sau cariera”, artistul a răspuns:

„Cred că da. Am să lansez un album mare, aici e varianta clasică de rap. Aș vrea să fac muzică mai romantică. Voi deveni mai ușurel. Așa simt că mă schimb eu”.

La întrebarea „pe ce cheltuie bani”, interpretul a răspuns:

„Eu cheltui mulți bani în lucru, cheltui pe distracții. Trebuie să găsesc mijlocul de aur, ca să ajungă de toate”.

Vezi mai multe detalii în interviul de mai jos:

 

Maria Palade

https://shok.md/