(VIDEO) „Kim Kardashian mi-a distrus viața”. Ce a pățit un bărbat, după ce a colaborat cu vedeta pentru o aplicație celebră

 (VIDEO) „Kim Kardashian mi-a distrus viața”. Ce a pățit un bărbat, după ce a colaborat cu vedeta pentru o aplicație celebră
0Shares

Un bărbat pe nume David Liebensohn susține că viața sa a fost distrusă, după ce a colaborat cu Kim Kardashian pentru aplicația Kimoji, care producea „un milion de dolari pe minut”. Potrivit acestuia, eșecul colaborării cu Kim a dus la pierderea averii, casei și soției, scrie presa română.

Aplicația Kimoji, dezvoltată de David Liebensohn pentru Kim Kardashian, redă o gamă de emoji-uri cu tematica familiei Kardashian. La momentul lansării, aplicația a fost un succes,  și, deși bărbatul susține că a generat „un milion de dolari pe minut”, acesta nu a primit niciun ban din profit.

Aplicația fusese dezvoltată de David și doi colegi de-ai săi, însă niciunul nu a primit vreun ban după ce afacerea s-a destrămat. Ba mai mult, Liebensohn a dat-o în judecată pe Kim Kardashian, în 2019, acuzând-o că i-a furat ideea și marca înregistrată, însă avocații vedetei au susținut că David a semnat de bunăvoie cedarea drepturilor asupra aplicației, iar judecătorul i-a refuzat cererea.

După o serie de apeluri telefonice cu avocatul lui Kim Kardashian, acordul dintre ei a căzut și bărbatul a fost nevoit să renunțe la platformă. Acesta trăiește în prezent în mașină, face duș la o sală de sport și și-a pierdut familia și casa, după ce a fost acaparat de taxele legale.

Într-un interviu pentru Dailymail, Liebensohn a declarat că a pierdut procesul de 300 de dolari, deoarece taxele juridice au fost imposibil de plătit. În urma acestui eșec și-a pierdut și casa, afacerea de două milioane de dolari și familia. În prezent, acesta a creat un site intitulat kimkardashianruinedmylife.com (Kim Kardashian mi-a distrus viața), și iese adesea pe stradă cu o pancartă sau tricouri pe care se află același text, pentru a atrage atenția asupra situației sale.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md