(VIDEO) Lady Gaga și Joaquin Phoenix, iubire nebună în Joker 2. Mult așteptatul trailer a fost făcut public

 (VIDEO) Lady Gaga și Joaquin Phoenix, iubire nebună în Joker 2. Mult așteptatul trailer a fost făcut public
18Shares

Lady Gaga și Joaquin Phoenix sunt protagoniștii unei povești de iubire tulburătoare în partea a doua a celebrului film Joker. Mult așteptatul trailer a fost dat publicității. Fanii abia așteaptă să vizioneze producția, scrie okmagazine.ro.

Lady Gaga și Joaquin Phoenix joacă într-o poveste de dragoste tulburătoare. „Joker 2: Folie à Deux”, iată primul trailer al mult așteptatei producții și povestea de iubire dintre personajele Harley Quinn și Joker.

Pe afișul de promovare al filmului apare mesajul: ”Lumea este o scenă”.

Materialul de promovare îi arată pe cei doi în azilul Arkham Asylum, iar unele scene combină inedit muzica, fantezia și realitatea.

Harley Quinn în această versiune este o deținută la Arkham, iar atenția i-a fost captată de Joker. În unele benzi desenate, Joker îi este acesteia un psihiatru, care o împinge încet să-și piardă mințile. ”Sunt un nimeni. Nu am făcut nimic cu viața mea ca tine,” spune Quinn în trailer.

„Joker: Folie à Deux”, este continuarea filmului „Joker”, producție care s-a bucurat de un incredibil succes și care i-a dus lui Joaquin Phoenix un Oscar în 2020 la secțiunea Cel mai Bun Actor în Rol Principal. Acesta, vizibil emoționat, a ținut un discurs despre iubirea pentru film și încălzirea globală.

„Sunt plin de atâta recunoştinţă în acest moment. Nu mă simt deasupra colegilor mei sau oricine altcineva din această încăpere, pentru că noi împărtăşim aceeaşi pasiune – iubirea pentru film. Această formă de expresie mi-a oferit cea mai extraordinară viaţă. Nu ştiu unde aş fi fără ea.”

În film se arată povestea unui comediant care se luptă cu depresia, care duce o existență incredibil de nefericită și singuratică. În partea a doua, prezența lui Lady Gaga promite să ridice standardele!

Deși inițial nu trebuia să mai existe o continuare, regizorul Todd Phillips și Phoenix au ținut să mai exploreze personajul. „Am ales-o pe Gaga pentru că este magică.”, spun ei.

În timp ce filmul a fost catalogat inițial un musical, Phillips consideră că ocupă o sferă mai complexă. „Îmi place să spun că este un film în care muzica este un element esențial”, a spus el. „Nu se îndepărtează prea mult de prima parte. Arthur are muzică în el, are har.”

„Joker 2” va avea premiera pe 4 octombrie în cinematografe.

18Shares

Aura Mereuta

https://shok.md