(VIDEO) „Fata cu picioare de aur”. Povestea cutremurătoare a tinerei, care era să moară din cauza unui tampon

 (VIDEO) „Fata cu picioare de aur”. Povestea cutremurătoare a tinerei, care era să moară din cauza unui tampon

Loren Wasser este o tânără din SUA, care la doar 24 de ani, a rămas fără ambele picioare, în urma unei tragedii. Aceasta, însă, s-a dovedit o luptătoare, și-a pus două proteze din aur și a ajuns și în lumea modei, pe podium, chiar dacă acest lucru părea imposibil.Povestea cutremurătoare a fetei cu picioare de aur o aflăm dintr-un interviu realizat de Vogue, scrie SHOK.md.

Totul a început pe 3 octombrie 2012. Loren a avut menstruația în acele zile. Așa cum era de așteptat, fata și-a schimbat tampoanele dimineața, după-amiaza și seara, iar în aceeași noapte a decis să meargă la petrecere la ziua de naștere a prietenei ei, dar s-a terminat tot cu o treagedie și a ajuns la spital.Tânăra a fost în pragul morții.

Ea a suferit un infarct sever, medicii nu au înțeles ce se întâmplă cu ea și nu i-au putut stabiliza starea mult timp.

Specialistul a explicat situația,  după o analiză complicată, a descoperit un tampon.

Loren a suferit mult, unul dintre tampoanele, pe care le folosea era infectat cu Staphylococcus (este un gen de bacterii gram-pozitive. La microscop apar ca celule rotunde (coci), grupate similar boabelor într-un ciorchine).

Loren era în comă, când medicii i-au spus mamei ei să se roage și să se pregătească pentru înmormântare. Picioarele fetei au fost lovite de cangrenă. Singura salvare posibilă a fost amputarea piciorului drept și îndepărtarea degetelor și călcâiului de la piciorul stâng.

Fata a fost de acord la operația și a devenit invalidă, dar oricum și-a continuat cariera de model. Și totul era bine, dar după câțiva ani, a trebuit să îndepărteze al doilea picior – cangrena se extinsese prea mult.

În ianuarie 2018, Loren a distribuit pe Instagram o fotografie din sala de operație.

Loren este acum cunoscută în lumea modei drept „fata cu picioare de aur”. Această poreclă i-a fost dată pentru că folosește proteze de culoare aurie.

Modelul a spus ca a păstrat focul aprins în suflet și a demonstrat că poți fi fericită și să obții succes, indiferent de cum arăți și cum ești.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și