(VIDEO) „M-am apropiat de el, era rece și cu ochii deschiși”. Durerea unei mame care și-a pierdut fiul din cauza unui șofer beat

 (VIDEO) „M-am apropiat de el, era rece și cu ochii deschiși”. Durerea unei mame care și-a pierdut fiul din cauza unui șofer beat

Istoria Violetei a trezit lacrimi în ochii internauților. Femeia și-a pierdut unicul copil din cauza unui șofer, care a urcat beat la volan. Mama povestește în cadrul uni monolog, ce a șocat-o după accident, dar și cum s-a simțit în timpul ședințelor de judecată, scrie SHOK.md.

La vârsta de 20 ani m-am căsătorit. În urma dragostei noastre a apărut un băiat, Dănuț. Din motiv că pleca nopțile și m-a înșelat, am plecat la mama. El s-a mutat cu amanta lui. Copilului i-a lipsit dragostea de tată. Copilul meu de la 8 ani, mergea la dansuri populare. Făcea bani de buzunar dansând la nuntă și mă ajuta și pe mine. Fratele meu mai mare mereu a fost lângă noi, Dan a avut multă atenție din partea lui”, povestește femeia.

„Era ziua de 12 septembrie, la orele 18:00 o cunoștință m-a telefonat și mi-a zis că Dănuț a făcut accident. Nu m-am gândit că a fost așa grav. Eu am alergat cât de tare am putut. L-am văzut stând în iarbă, mulți bărbați erau în jurul lui, încercau să-l ajute. Alții filmau, alții indiferenți, toate rețelele de socializare erau pline cu momentul accidentului. Deja când a venit salvarea, un alt băiat a venit cu o plapumă. Am înțeles că a murit. Medicii s-au uitat că nu aveau ce face. Eu când m-am apropiat de el, era rece și cu ochii deschiși. În acea seara am plâns, mă rugam poate să facă Dumnezeu o minune. Lovitura a fost foarte puternică, a rămas doar schița. Șoferul avea 23 de ani și era beat avea 0,98 alcool în sânge”, povestește îndurerată mama băiatului.

„ I-a fost ruptă artera de la inima”, a fost cauza decesului.

La înmormântare au venit mulți oameni.Vezi videoul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/