VIDEO „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc”. Reacția unui șofer beat, care circula cu 113 km/h

 VIDEO „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc”. Reacția unui șofer beat, care circula cu 113 km/h
0Shares

Un șofer beat a provocat un accident grav la Sîngerei. Oamenii legii l-au somat să oprească, întrucât se deplasa cu 113 km/h, însă bărbatul nu s-a conformat și a intrat cu mașina într-un alt automobil, care era parcat pe marginea carosabilului, scrie SHOK.MD, cu referire la UNIMEDIA.  „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc mașina”, a spus acesta.

Potrivit Poliției, șoferul se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Polițiștii de patrulare l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic.

Pe strada Independenței din orașul Sîngerei, din cauza vitezei, automobilul acestuia a lovit o mașină Toyota Carolla, care era parcată pe marginea carosabilului. 

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi, se afla în stare de ebrietate, 0,93 mg/l.


În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Sîngerei. La moment, acesta este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

0Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/