(VIDEO) Maia Sandu sau Renato Usatîi: Ce va face Emilian Crețu, dacă iubitul surorii sale va candida la președinție

 (VIDEO) Maia Sandu sau Renato Usatîi: Ce va face Emilian Crețu, dacă iubitul surorii sale va candida la președinție

„Ce va face Emilian Crețu dacă Renato Usatîi va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova, la alegerile din 2024?”. Cu această întrebare  a fost surprins politicianul chiar la începutul emisiunii Puterea a 4-a de la N4, scrie SHOK.md. Cum a răspuns vedeți mai jos.

„Domnule Usatîi, deși nu s-a anunțat oficial, toată lumea din Moldova știe absolut sigur că doamna Maia Sandu va candida pentru al doilea mandat de președinte. La Chișinău unele voci spun că și dvs veți candida încă o dată la alegerile prezidențiale programate pentru 2024. Apare întrebarea firească, ce va face în acest caz domnul Emilian Crețu?”, a întrebat Gheorghe Gonța.

„Uitați-vă ce-i de maladeț Gonța ăsta. Trei luni în urmă a început emisiunea cu Nina Crețu, azi o începe cu Emilian. A treia oară va fi cred că cu Radj Kapoor. Îl veți întreba pe Emilian Crețu ce va face”, a răspuns Renato Usatîi.

„Eu am văzut că el a acordat câteva interviuri și spunea că continuă să o susțină pe doamna Sandu. De aici apare întrebarea ce va face. Am văzut că vă numeați pe TikTok cumnatul, cumnatul și întrebarea e chiar firească”, a explicat prezentatorul.

Eu cred că acum pentru cetățeni nu este important ce va face Emilian Crețu sau ce vpr face alți influenceri sau bloggeri în RM. Pentru cetățeni este important cu ce program va veni Renato Usatîi, care va fi diferența dacă va candida Renato Usatîi etc.”, a răspuns politicianul.

 

Duminica Lilia

https://shok.md/