(video) Maia Sandu, Van der Bellen și câinele de sub masa oficialilor

 (video) Maia Sandu, Van der Bellen și câinele de sub masa oficialilor

Întrevedere la nivel înalt cu câinele sub masă! Președinta, Maia Sandu, a efectuat o vizită oficială la Viena, unde a avut o întrevedere cu Președintele Austriei, Van der Bellen. După ce a fost întâlnită cu onoruri militare, șefa statului și omologul său austriac au mers să discute. Cei doi au fost acompaniați de un animal de companie, scrie SHOK.md.

Președintele Van der Bellen a publicat un video pe pagina lui de Facebook, unde putem observa că câinele a fost prezent pe tot parcursul discuției. Animalul a stat sub masă lângă picioarele lor, în timp ce oficialii au abordat subiecte de interes comun: „am convenit să avansăm cooperarea dintre țările noastre în domeniul economic, al protecției mediului și cel energetic, inclusiv pentru dezvoltarea energiei regenerabile”, a declarat Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Vezi momentul în video de mai jos.

Offizieller Besuch der Präsidentin der Republik Moldau

Es ist der erste offizielle Besuch eines Staatsoberhauptes der Republik Moldau 🇲🇩 in Österreich: Bundespräsident Alexander Van der Bellen empfängt heute seine Amtskollegin, Präsidentin Maia Sandu in Wien. Herzlich willkommen!

Posted by Alexander Van der Bellen on Thursday, October 21, 2021

Verdis Sorina

https://shok.md/

Citește și