(video) „Mâine la 10, înrolarea”: Experiment pe fiul lui Peskov, după anunțul lui Putin de mobilizare. Reacția oficialului de la Kremlin

 (video) „Mâine la 10, înrolarea”: Experiment pe fiul lui Peskov, după anunțul lui Putin de mobilizare. Reacția oficialului de la Kremlin
Doi prezentatori a unei emisiuni radio din Rusia au făcut un experiment pe fiul lui Dmitri Peskov, după anunțul lui Putin de mobilizare parțială în Rusia. Nikolai Peskov a fost telefonat în emisie directă „pentru a fi chemat la înrolare”. „Eu sunt domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel”, a spus acesta, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închidem telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Pentru că, domnule Nikolai, eu pot vorbi așa cu dumneavoastră. Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai: La 10 eu, bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, când conștientizați că eu sunt „domnul Peskov”, cât de nu neapărat corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, a comentat acest moment.

„Mai întâi rugați-i să publice toată discuția. Eu nu am vreun dubiu privind alegerea sa, singura corectă. Nici el nu pune aceasta la îndoială”, a spus acesta.