(VIDEO) Maluma a lansat piesa „Cositas De La USA” : Artistul își va relua turneul mondial în februarie

 (VIDEO) Maluma a lansat piesa „Cositas De La USA” : Artistul își va relua turneul mondial în februarie

Maluma a lansat un nou single surprinzător, iar videoclipul piesei „Cositas De La USA” este unul spectaculos. Artistul columbian își va relua turneul mondial Papi Juancho în februarie, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Numele single-ului se traduce prin „Lucruri mici din SUA” și se referă la cadourile pe care le aduce în țara natală din vizitele sale în Statele Unite ale Americii. Videoclipul muzical este mult mai profund decât ar presupune titlul la prima vedere.

Clipul muzical, produs de The Rude Boys, îl urmărește pe Maluma, în vârstă de 27 de ani, în timp ce vizitează mai multe femei în camerele lor din același hotel și le surprinde cu o grămadă de cadouri frumos împachetate. Melodia este susținută de ritmuri tradiționale de reggaeton în timp ce el cântă, „No soy malo pero por ti me puedo volver / tu eres el error que yo con gusto quiero cometer” („Nu sunt rău, dar pentru tine pot fi / Tu ești greșeala pe care o voi face cu bucurie”).

Videoclipul a fost filmat în Medellín, Columbia și a fost lansat înaintea concertului său Medallo en el Mapa, care va avea loc pe 30 aprilie pe stadionul Atanasio Girardot din oraș.

Maluma va fi vedeta noii campanii pentru Versace

Maluma și câinele său Buda vor fi imaginea noii campanii de publicitate pentru brandul Versace. Artistul a numit aceasta oportunitate „un vis devenit realitate”.

„Moda este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele în afara de muzică și să fac parte din viziunea Donatellei și a familiei Versace, este o onoare. Împreună, am creat momente memorabile cu performanțe uluitoare și look-uri pe covorul roșu și coperți de reviste. Cu această campanie, creăm mai multe amintiri ca o familie de modă împreună”, a declarat Maluma într-un comunicat.

De asemenea, artistul a adăugat: „Unul dintre cele mai mari proiecte pentru 2022 va fi campania alături câinele meu Buda. Cel mai bun prieten al unui bărbat se alătură modei”. 

Maria Palade

https://shok.md/