(VIDEO) Marius Moga lansează o nouă piesa „O dorință”: Un single la care a lucrat doi ani

 (VIDEO) Marius Moga lansează o nouă piesa „O dorință”: Un single la care a lucrat doi ani

Marius Moga a lansat cel mai nou single al său „O dorință”. După mai bine de doi ani în care ne-a ținut cu sufletul la gură, Marius întrece toate așteptările cu o piesă plină de substanță, scrie SHOK.md, cu referire la protv.

Sub forma unei conversații directe cu ascultătorul, O dorință subsumează visurile, luptele, fricile, așteptările și speranțele tuturor. Single-ul a fost scris și produs de Marius Moga și Marius Mirică, în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation.

O dorință ascunde în spate ani de muncă și iese tocmai acum când, plutind din nou în incertitudine, oamenii au cea mai mare nevoie de ea.

„Melodia aceasta s-a lansat la momentul potrivit, zic eu, deși lucrez de mult timp la ea, acum am simțit să o lansez. O Dorință e o piesă care îmi dă o stare super bună și care sper să îi binedispună pe oameni și să îi facă să fie mai optimiști. Vreau să transmit prin această piesă oamenilor să nu se lase limitați de etichete și să continue să muncească pentru visurile lor”, spune Marius Moga.

Odată cu aceast single, Marius îi provoacă pe toți să-și seteze obiectivele pentru 2022 și să renunțe la autosabotare și teamă.

Plin de culoare, emoție și conotație, mesajul piesei este completat de un cadru de poveste, regizat de Isabella Szanto, în platourile Ireal.ro. Cu o abordare cinematică, asemenea unui trailer de film, videoclipul te propulsează într-o lume în care orice e posibil, atâta timp cât continui să visezi.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și