(VIDEO) Marshmello i-a cucerit pe români la SAGA Festival. Cum a intrat artistul pe scenă

 (VIDEO) Marshmello i-a cucerit pe români la SAGA Festival. Cum a intrat artistul pe scenă

Au fost câteva zile încinse la SAGA 2022, iar artistul Marshmello a oferit unul dintre momentele festivalului, atunci când și-a făcut intrarea pe scenă, scrie SHOK.md cu referire la click.

Ultima seară a festivalului SAGA s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului. Nici măcar ploaia nu i-a putut opri pe cei care au venit să se distreze. Unul din numele sonore care a speriat codul roșu de vijelii a fost DJ-ul american Marshmello.

În vârstă de 30 de ani, nativul din Philadelphia are o listă de melodii care au intrat în primele 30 de poziții din topul Billboard Hot 100. Printre ele se numără: „Silence”, „Wolves”, „Friends”, „Happier”, and „Alone”.

Așteptat cu mare interes de cei prezenți la ediția a doua a festivalului de la București, DJ-ul n-a dezamăgit. Mai mult, a dat tonul petrecerii cu o intrare triumfală cu steagul României.

DJ american și producător de muzică electronică, Marshmello e una dintre vedetele cele mai apreciate pe această nișă muzicală. Americanul e cunoscut pentru stilul său, incluzând muzică de dans electronic, orientată spre groove. Celebrul DJ și-a început cariera în 2015, iar videoclipurile sale au strâns peste 12 miliarde de vizualizări pe youtube.

În ultima seara de festival, ploaia puternică nu i-a speriat pe cei prezenți pe Arena Națională. Oamenii au dansat pe ritmurile muzicii electronice mixate de artiști de renume până spre dimineață.

Fedde le Grand, Salvatore Ganacci și Marshmello au fost câțiva dintre cei care au dat tonul distracției în ultima zi. Pe lângă aceștia, au urcat pe scena festivalului din capitală alte nume grele: Tiesto, DJ Snake, Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, Elderbrook, Fisher și Meduza.

Maria Palade

https://shok.md/