(VIDEO) Mesajul în care Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock, pentru palma de la Oscaruri

 (VIDEO) Mesajul în care Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock, pentru palma de la Oscaruri

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock, pentru palma pe care i-a aplicat-o la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, la patru luni de la evenimentul care a lăsat fără cuvinte o lume întreagă, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Will Smith a distribuit un mesaj video în care îi cere, în mod oficial, scuze lui Chris Rock, pentru derapajul pe care l-a avut la decernarea Premiilor Oscar și pentru faptul că l-a lovit. Conform propriilor spuse, Will Smith ar fi încercat să ia legătura cu Chris Rock după cele petrecute, însă comediantul nu era pregătit să vorbească și nici să-i acorde iertarea.

Will Smith a subliniat că se simte foarte vinovat și că, în ultimele luni, a încercat să proceseze firul evenimentelor, pentru a înțelege de ce a ales să reacționeze în maniera în care a făcut-o.

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, sunt cuvintele lui Will Smith.

În plus, actorul a subliniat că soția sa, Jada, nu a fost cea care a declanșat evenimentul, ci că reacția i se datorează în întregime.

Gestul de la Oscar al lui Will nu a rămas nepedepsit. Deși Academia de Film a decis să nu-i retragă premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal obținut pentru interpretarea din pelicula „The Williams Method”, actorului i-a fost interzis să mai participe la decernarea Premiilor Oscar în următorii zece ani.

În seara de 28 martie 2022, Will Smith a urcat pe scena Oscarurilor și fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit peste față pe comediantul Chris Rock, care făcuse o glumă neinspirată la adresa soției lui Will Smith.

Jada Pinkett s-a ras complet în cap ca urmare a bolii de care suferă, alopecia, însă Chris Rock a glumit pe seama aceasta, asemănând-o cu G.I. Jane, un personaj interpretat de Demi Moore.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și