(video) Michaela Berdaga a fost cerută în căsătorie. Logodnicul ei a suprins-o cu un scenariu rupt din filme

 (video) Michaela Berdaga a fost cerută în căsătorie. Logodnicul ei a suprins-o cu un scenariu rupt din filme

Michaela Berdaga a fost cerută în căsătorie.  Fotbalistul Zagaevskii Veaceslav i-a pus inelul pe deget, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă.  Fericitul eveniment a avut într-o locație romantică din Italia, la Villa Carlotta de la Lago di Comoscrie SHOK.md.

Bloggerița a publicat un filmuleț pe pagina ei de Instagram, din momentul în care a fost cerută de soție. Din imaginile video putem observa cum Michaela a rămas foarte surprinsă când l-a văzut pe iubitul ei în genunchi, cu inelul în mână.

„Am spus da. Într-o zi voi găsi cuvintele potrivite pentru a descrie acest moment, dar acum doar m-a lăsat fără cuvinte” ,așa a descris filmulețul.

Bloggerița a dezvăluit că nu avea nicio idee despre cererea în căsătorie, întrucât propunerea de a vizita Italia a fost spontană:  Veaceslav mi-a spus că a fost pregătit cu mult timp în urmă și doar aștepta momentul potrivit pentru ca totul să fie frumos. Mulțumim prietenilor noștri care au făcut ca această zi să fie perfectă”.https://www.instagram.com/p/CQlwBogLOia/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/CQjLUb5Kn6a/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CQlwBogLOia/?utm_source=ig_web_copy_link