(VIDEO) Momente încinse la Marseille – Galatasaray: Meciul a fost întrerupt din cauza fanilor

 (VIDEO) Momente încinse la Marseille – Galatasaray: Meciul a fost întrerupt din cauza fanilor

Partida dintre Olympique Marseille și Galatasaray, din grupele Europa League, a fost întreruptă în prima repriză. Fanii ambelor grupări au început să arunce cu petarde și fumigene, după un scandal ce a izbucnit în tribune, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Meciul a fost unul tensionat, mai ales în ceea ce privește pe suporterii celor două echipe, cunoscuți pentru ardoarea cu care își susțn echipele. În minutul 38, partida de pe Stade Velodrome a fost întreruptă de scandalul izbucnit în tribune.

Fanii au început să arunce cu petarde și fumigene, iar arbitrul Raczkowkski a întrerupt meciul. Deși jocul s-a oprit, scandalul dintre fani a continuat, iar chiar Fatih Terim a mers spre peluza Galatei, pentru a-i ruga pe suporterii turci să înceteze cu scandalul. Căpitanul Muslera i-a urmat exemplu, lucru pe care l-a făcut și Payet cu suporterii echipei sale.

În minutul 45 meciul s-a reluat, iar arbitrul a prelungit prima repriză cu 8 minute suplimentare.

Olympique Marseille a avut probleme asemănătoare luna trecută, la meciul de campionat cu Nice, care a fost abandonat după ce zeci de suporteri ai adversarilor au intrat pe teren și au provocat incidente grave.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și