(VIDEO) Momentul în care Katy Perry și-a rupt pantalonii în timp ce cânta a devenit viral

 (VIDEO) Momentul în care Katy Perry și-a rupt pantalonii în timp ce cânta a devenit viral

Katy Perry a distribuit pentru fanii săi un moment de-a dreptul hilar din timpul filmărilor pentru American Idol, show-ul de talente la care este jurat. Pantalonii ei s-au rupt în timpul unei demonstrații, iar întreg momentul a fost, evident, filmat, devenind apoi viral, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața celebră, în vârstă de 37 de ani, a postat recent pe contul său de Instagram o secvență din următoarea ediție a show-ului American Idol, în care aceasta cânta hitul ei din 2010 „Teenage Dream” alături de colegii săi jurați Lionel Richie, în vârstă de 75 de ani, și Luke Bryan, în vârstă de 45 de ani. Accidentul s-a produs în timp ce aceasta cânta versurile: „Pune-ți mâinile pe blugii mei strâmți”, moment în care aceasta s-a lăsat în jos, într-o mișcare de dans lascivă, iar pantalonii ei s-au rupt în partea din spate.

„Concertul s-a încheiat. S-au rupt pantalonii”, a exclamat co-gazda show-ului, Luke.

 

Katy a cerut ajutor echipei de filmare, care a venit o soluție inedită. Pantalonii vedetei au fost lipiți cu bandă adezivă pentru a-i acoperi zona expusă.

Nu este prima dată când Katy Perry trece prin astfel de incidente

În 2018, artista și-a rupt pantalonii în timpul unei emisiuni unde purta o ținută strălucitoare formată dintr-o salopetă argintie cu o mânecă. În momentul în care Katy s-a așezat pe canapea a exclamat brusc: „Tocmai mi s-au rupt pantalonii!”. Ea a sărit atunci de pe scaun și le-a arătat fanilor modul în care ținuta ei fusese compromisă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și