VIDEO Mormanele de bagaje sunt tot mai mari pe aeroportul Heathrow din Londra, deși pasagerilor li s-a spus că se va rezolva în două zile

 VIDEO  Mormanele de bagaje sunt tot mai mari pe aeroportul Heathrow din Londra, deși pasagerilor li s-a spus că se va rezolva în două zile

Haosul continuă pe aeroportul Heathrow din Londra. Au apărut noi imagini cu mormanele de bagaje, care încă se află în fața terminalelor pentru că nu există suficient personal care să le manevreze. Asta în contextul în care, inițial, pasagerilor li s-a spus că problema va fi rezolvată în două zile, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Până și piloții au ajutat la încărcarea bagajelor în avioane, însă chiar și așa personalul nu a putut face față.

Luni, reprezentanții aeroportului au cerut companiilor aeriene să anuleze 10 la sută din zborurile lor pentru a face faţă numărului mare de de bagaje. 15.000 de pasageri au fost afectați în urma acestei decizii.

Haos este în mai multe aeroporturi din Europa. La Bruxelles, 232 de decolări de luni au fost anulate din cauza protestelor angajaților din industrie. Și Aeroportul din Salzburg a anulat 900 de zboruri.