(video) Natalia Morari: „Am o singură întrebare pentru Maia Sandu – cum ați acceptat asta?”

 (video) Natalia Morari: „Am o singură întrebare pentru Maia Sandu – cum ați acceptat asta?”

Jurnalista Natalia Morari a adresat o întrebare șefei statului, Maia Sandu, în contextul unor discuții în platoul de filmare al emisiunii pe care o moderează. „Dumneavoastră credeți că astfel poate fi făcută justiție corectă”, a întrebat Morari. 

„Am o singură întrebare și vreau să o adresez președintei Maia Sandu. Este foarte simplă, dumneavoastră credeți că astfel poate fi făcută justiție corectă, știți în biblie era scris, „îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini”. 

Știți foarte bine că Dumitru Robu este roada CSP-ului, care a fost reformat, recompuns în baza legii promovate de dvs. 

Astăzi în emisiune am văzut că au fost motive de a porni dosar penal pe numele actualului procuror interimar. CSP-ul a considerat că astfel de motive nus. Noi am constatat că sunt. 

Eu doar vă întreb, cum ați acceptat asta, sau vreți să preluați vechiul sistem care a fost construit pe timpul lui Plahotniuc, ca dvs să-l dirijați”, a întrebat Morari.

Anterior Natalia Morari și Maia Sandu erau într-o relație bună, până ce nu s-a aflat despre relația amoroasă a lui Platon cu jurnalista, cu care are și un copil.