(Video) Natalia Morari, dezvăluiri despre „ce ar schimba în relația cu Platon”, valul de hate și planuri de viitor: Totul a fost din cauza ta

 (Video) Natalia Morari, dezvăluiri despre „ce ar schimba în relația cu Platon”, valul de hate și planuri de viitor: Totul a fost din cauza ta

La un an de când Natalia Morari a anunțat public că este într-o relație cu omul de afaceri Veaceslav Platon și au un copil împreună, jurnalista a decis să povestească despre „începutul istoriei lor”. Natalia a fost in rol de intervievat, iar întrebările i le-a adresat chiar Platon.

„Tot ce mi s-a întâmplat, de fapt, a fost din cauza ta. Tot hate-ul a fost după ce am anunțat cine e tatăl copilului meu”, a spus Natalia, în interviu.

Jurnalista a povestit cum a început valul de ură împotriva sa, odată cu pietrele aruncate de colegi și chiar de prieteni.

„Tu erai distrusă atunci, să zicem așa”, a spus Platon.

„Da, au fost săptămâni când îmi era frică să ies din casă, elementar până la magazin. Anturajul meu „ong-ist si jurnalistic” a reușit să mă convingă atunci, având în vedere starea mea psihologică, de faptul că rahatul e dulce la gust – că toți absolut mă urăsc, dar era un pic altfel situația”, își amintește Natalia.

„Hai să începem cu începutul”, a spus Platon.

„Care început, toți cred că totul a început cu „solnîșko” de la interviul pe care l-am luat de la tine în pușcărie.

La acel interviu eu am văzut un pușcăriaș, fără dinți, plin de întrebări, de ce regimul Plahotniuc a căzut, dar el încă e închis”, a continuat ea.

După al doilea interviu din pușcărie, cei doi au început să comunice zilnic, iar când Platon a fost eliberat, discuțiile s-au transformat în dragoste, recunoaște Morari.

„Când am aflat că sunt însărcinată, știam că „lumea mea” nu va înțelege, îmi era foarte frică și chiar m-am gândit la avort, tu doar știi. Mă bucur ca m-a păzit Dumnezeu de acest păcat”, a spus Morari.

„Tot hate-ul în adresa mea a început după emisiunea de la tv8, unde colegii mei s-au întrecut în a arunca pietre in mine.

Eu eram șocată de reacții. Nu-mi imaginez ce trebuia să fac? Să ies în emisie directă și să întreb: Iată candidatul în iubiți, spuneți, e suficient de „om bun”?

Și cele mai mari pietre veneau de la cei care aveau relații amoroase sau financiare cu politicieni sau alte „personalități” deloc curate.

Deci, dreptul la viața personală era doar pentru „ai noștri””, a spus Morari.

„Păi tu erai „a noastră” (a lor)”, i-a replicat Platon.

„Eram, dar tu nu erai și toată problema erai tu”, i-a răspuns Natalia.

„Ai schimba ceva daca ai putea?”, a întrebat Platon.

„Dacă vorbim despre copilul nostru, evident că nu. Eu mă uit la fiul nostru și înțeleg că el este totul. Poate avea să mă comport altfel cu anumiți oameni, altfel prezentam publicului această istorie, poate nu mai făceam acea ultimă emisiune cu tine”, a răspuns ea.

„Tu ai schimba ceva?”, l-a întrebat Morari pe Platon.

„În relația cu tine nu aș schimba nimic. Mă gândeam dacă am făcut greșeli după ce am fost eliberat – nu, nu am făcut nicio greșeală, am făcut totul corect”, i-a răspuns Platon.

La 12 aprilie, acum un an, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La sfârșitul lunii iulie, Veaceslav Platon a publicat, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. A doua zi, administratorul paginii a scris că fotografia a fost publicată din eroare.

Pe 8 septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spunea că în ultimele săptămâni, a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista a anunțat că se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă a promis că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune. Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari.

Și Mariana Rață a venit cu o reacție, după ce colega sa, Natalia Morari, a recunoscut public că are un fiu cu Veaceslav Platon. „Știu că vă este greu și sunteți dezamăgiți de noi, dar vă rugăm să ne judecați nu doar pentru acțiunile unei persoane”, a declarat Mariana Rață, menționând că a aflat despre „conflictul de interese al Nataliei Morari”, cu două zile înainte de anunțul făcut pe facebook. Într-o postare pe pagina sa de facebook, co-fondatoarea TV8 spune că locuiește în apartamentul său din 2014, iar fiind jurnalist de investigație, a aflat că într-un bloc alăturat a ajuns să locuiască Veaceslav Platon, dar pe Natalia niciodată nu a văzut-o în preajma acestuia.

A doua zi, Natalia Morari și-a cerut scuze de la telespectatori și de la colegii de la TV8. Într-o postare pe facebook, aceasta scrie că regretă că nu a făcut declarația despre relația sa cu Platon la timp.

Puteți vedea interviul mai jos.

 

 

 

Aura Mereuta

https://shok.md