(video) Nicoleta Nucă, eliminată de la „Bravo, ai stil Celebrities”, după patru săptămâni de concurs: Nu îmi vine să cred

 (video) Nicoleta Nucă, eliminată de la „Bravo, ai stil Celebrities”, după patru săptămâni de concurs: Nu îmi vine să cred

Moldoveanca Nicoleta Nucă a fost eliminată în prima gală „Bravo, ai stil! Celebrities”, după patru săptămâni de concurs. Tânăra a primit cele mai puține voturi din partea publicului, scrie SHOK.md.

Gala Bravo, ai stil! Celebrities în care a fost eliminată Nicoleta a avut ca subiect „Femeia Fatală”, ținuta cântăreței fiind notată cu note slabe, comparativ cu celelalte concurente, ea luând 3 de la Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, și doar 2 de la Tibi Clenci.

„Parcă nu îmi vine să cred. Eu mă bucur foarte mult că te-am cunoscut, că te-am avut aici aproape. Ți-am auzit vocea superbă de atât de multe ori și că te-am văzut așa cum ai vrut tu să te lași să te vedem. Nicoleta Nucă părăsește competiția „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7”, a declarat prezentatoarea Ilinca Vandici.

Artista și-a luat la revedere de la jurați, de la concurente, iar pe Instagram a publicat un scurt mesaj. „Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și mesajele minunate pe care mi le-ați scris. Curând o să vă povestesc mai multe.”, a scris Nicoleta.