(video) Nicoleta Nucă și Olga Verbițchi, gata să cucerească podiumul „Bravo, ai stil ”: Primele imagini cu moldovencele, din culise

 (video) Nicoleta Nucă și Olga Verbițchi, gata să cucerească podiumul „Bravo, ai stil ”: Primele imagini cu moldovencele, din culise
0Shares

Nicoleta Nucă și Olga Verbițchi sunt pregătite să cucerească podiumul  în cadrul celui de-al șaptelea sezon al concursului de modă Bravo, ai stil Celebrities 2, care va începe în curând la Kanal D. Moldovencile  au realizat prima ședință foto în calitate de concurente. Imaginile  vor fi folosite pentru paginile oficiale ale emisiunii, scrie SHOK.md.

Nicoleta Nucă și Olga Verbițchi au făcut câteva dezvăluiri despre cum va arăta show-ul pentru ele.

Nicoleta Nucă, cunoscută după participarea la X Factor România spune că are așteptări mari: „Vreau să reușesc să ies din zona mea de confort. Cred că proiectul o să mă ajute să scot aceste laturi ale mele pe care lumea încă nu le știe”, a declarat Nucă.

Olga Verbițchi este cea mai tânără concurentă,  care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoașterea unui public larg, atât în Republica Moldova, țara de proveniență, cât și în România. Este absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și dans.

„Să ai un stil perfect pentru mine înseamnă să ai un stil al tău, original. Să nu copiezi pe nimeni, să fii creativ și să știi tot timpul să combini detalii în viața ta și în stilul tău care să te reprezinte în așa fel încât oamenii să nu creadă că e prea mult sau prea puțin”, a menționat aceasta.

Nicoleta și Olga își vor expune alegerile vestimentare în fața publicului alături de Carmen Negoiță, Anda Adam, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile.

0Shares