(VIDEO) „Nu am primit inel de logodnă.” Tatiana și Ilie Maxian, de 17 ani împreună: Acum femeile au dorințe, atunci era important să îmi fie alături

 (VIDEO) „Nu am primit inel de logodnă.” Tatiana și Ilie Maxian, de 17 ani împreună: Acum femeile au dorințe, atunci era important să îmi fie alături
0Shares

Ilie și Tatiana Maxian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul moldovenesc și chiar dacă au deja 17 ani de când sunt împreună, cei doi par să nu se plictisească unul de altul. Bloggerița, care este și femeie de afaceri, a relatat, într-un episod al podcastului Bandstage, cum și-a cunoscut soțul și prin ce greutăți au trecut, pentru a-și uni destinele, dar și cum reușesc să păstreze dragostea vie, după atâția ani de căsnicie, scrie UNIMEDIA.

Tatiana Maxian și-a cunoscut soțul în Federația Rusă, fiind copil încă, dar deja muncind din greu la o fabrică de ciocolată, alături de mama sa: „La acea fabrică de ciocolată am făcut cunoștință. El este mai mare decât mine cu 6 ani și până atunci permanent fugeam de băieți. La școală până în clasa a 9-a nu m-am întâlnit cu nimeni, nu știam ce e asta întâlnire, aveam o frică, eram o fire foarte închisă, rușinoasă, timidă.

În Moldova doar eu m-am întors, el a rămas să muncească, să mă poată întreține. Am fost la distanță vreo 3-4 ani. La fiecare 3 luni eu mergeam pe o săptămână la el, apoi venea el.

A lăsat fabrica de ciocolată și a găsit un service auto. Lucrul era bine achitat, cu peste 1000 de euro, în plus, lua turele persoanelor care doreau să-și ia liber. Astfel a adunat bani, a venit acasă și am făcut nunta. Eu deja îi spuneam că vreau să fiu și eu mireasă. Îmi răspundea: Toate la timpul lor, ai răbdare. Într-o zi mă sună, în timp ce eram la Bălți: Eu am decis să vin acasă și facem nunta. Vreau să fie pe 10.10.2010. Iar eu eram atât de fericită, deși nu fusesem cerută cumva e soție. A venit acasă, această dată era rezervată deja la sală și am făcut nunta pe data de 15 octombrie 2010.

Inel de logodnă nu a existat, spune Tatiana, dar nu se arată dezamăgită de acest fapt: „Până atunci au existat alte inele cadou, inel de aur. Permanent îmi dăruia de ziua mea bijuterii din aur sau când plecam la el în ospeție. Pentru mine nu conta să mă ceară frumos. Acum, datorită rețelelor de socializare, femeile au multe dorințe și cerințe, atunci era important ca acea persoană să fie lângă tine, nu conta prin ce modalitate.

Care este secretul relației Tatianei Maxian cu soțul său, cu ce alimentează iubirea care durează, deja, de 17 ani, aflați din interviu:

În stories pe Instagram, Tatiana Maxian a postat mai multe fotografii din perioada în care l-a cunoscut pe Ilie Maxian, cel care urma să-in devină soț.

Bloggerița și interpreta Tatiana Maxian mărturisește că a avut o copilărie foarte grea, iar viața de familie a părinților săi nu era nici pe departe un exemplu de urmat. Născută într-un sat cu Irina Rimes, Tatiana spune că și-a dorit să plece cât mai devreme din localitatea de baștină, iar când revine, îi este greu pe suflet. „Am muncit mult ca să facem bani, câștigam maxim 150-200 de dolari pe lună. Locuiam în vagoane, câte 10-12 persoane”, a dezvăluit bloggerița.

În 2023, Tatiana și Ilie Maxian au dezvăluit, în cadrul unui podcast, secrete din viața de cuplu, cum a început relația lor, ce vise au, dar și au răspuns la mai multe întrebări provocatoare. Cuplul are 3 copii, dar și multe realizări comune pe plan profesional, inclusiv piese lansate:

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md