(video) Nu mă interesa ce-o să zică lumea: Dezvăluirile unei moldovence, care a fost căsătorită cu un italian cu 50 de ani mai mare

 (video) Nu mă interesa ce-o să zică lumea: Dezvăluirile unei moldovence, care a fost căsătorită cu un italian cu 50 de ani mai mare

La 31 de ani a plecat în Italia, iar după trei luni de muncă în calitate de îngrijitoare l-a cunoscut pe Mario, un bărbat mai mare cu 51 de ani care i-a schimbat viața. Este vorba despre Angela Tirozzi Socol, moldoveanca și-a relatat povestea ei de dragoste, în cadrul proiectului „Monolog”, marca Dorin Galben, scrie SHOK.md.

Angela a plecat în Italia pentru viitorul copiilor săi, acolo a avut grijă de doi vârstnici, iar peste câteva luni o cunoscută i-a propus să fie damă de companie. Aceasta a acceptat, dar nu știa exact în ce constă jobul.

„După două săptămâni, când eram gata să renunț, m-a sunat o doamnă cu care am făcut cunoștință la Chișinău. Ea îmi spune ți-am găsit un job, dar nu va fi legat de badante. Vei fi damă de companie, pentru o persoană care era văduv de un an și jumătate. La moment el avea 81 de ani. Era o persoană puternică și cultă. 

Unde mergeam noi, peste tot îl întreba ce se întâmplă în viața ta, că ești plin de viață. Nu o să uit niciodată răspunsul lui: În casa mea a venit un înger de nume și de fată. Eu mă întrebam când o să încep a munci. Mâncarea, ordinea și cumpărăturile le făcea el, eu priveam toată ziua TV și discutam. Mi-a cumpărat bijuterii, calculator, colete trimitea în Moldova. Mă întrebam cum trebuie să mă răsplătesc pentru toate darurile acestea. Până la urmă am aflat adevărul, că avea o singură fiică și între ei era un conflict aprins. Aveam un respect foarte mare față de el și pas cu pas am început să mă atașez de el și îmi părea că-l cunosc de-o viață”, a menționat aceasta.

Angela a revenit peste nouă luni în Moldova, împreună cu italianul. Aici aceștia s-au cununat, la inițiativa ei.

„Această căsătorie am făcut-o din plăcere. Nu m-am gândit ce-o să spună lumea. Oamenii ar crede că căsnicia cu o diferență atât de mare de vârstă, duce la partea economică. Nu este doar aceasta. Este bine când omul trăiește bine, dar banii sunt doar o sursă de existență. 

Eu m-am îndrăgostit de el ca persoană. Era deștept, manierat și avea o memorie foarte bună. Îmi punea lumea la picioare. Avea grijă de mine. În acești 12 ani și jumătate de viață conjugală noi trăiam aici și în Italia”.

În anul 2018, Maria și-a sărbătorit cea de-a 94 aniversare în spital, alături de soție. 

„Unicul regret pe care îl voi purta toată viața în sufletul meu, este că nu am fost ultima seară la el. Mi-a spus îngrijitoarea că a întrebat toată noaptea de mine. Ceea ce mi-a rămas în urma casniciei este casa, un automobil și pensia de 1700 euro până la sfârșitul vieții mele. Nu regret de nimic”.

La moment Angela s-a stabilit cu traiul în Moldova.