(video) Nu știi ce cadouri să alegi de Revelion? Anastasia Fotachi are soluția perfectă

 (video) Nu știi ce cadouri să alegi de Revelion? Anastasia Fotachi are soluția perfectă

Magia sărbătorilor de iarnă începe cu lista de daruri pentru cei dragi. Se pare că modela Anastasia Fotachi a scris-o deja și s-a pus pe treabă. Aceasta a fost astăzi la magazinul cu bijuterii unice Milenium, situat pe strada Armenească 55, ca să-i aleagă un cadou mamei sale. Totodată tânăra a decis să se alinte și pe sine, scrie SHOK.md.

Anastasia a făcut un Story pe pagina ei de Instagram unde și-a întrebat prietenii virtuali „ce idei de cadouri au”.

La rândul său, modela a împărtășit urmăritorilor săi și propriile idei: „Am revenit la Millenium, magazinul autohton, unde am fost și data trecută. Aici, eu am văzut o cruciuliță foarte frumoasă și m-am gândit că va fi un cadou perfect pentru mama mea”, a menționat tânăra la ea în Story.

Modela a fost puțin indecisă cu alegerea, așa că a apelat la ajutorul internauților. Anastasia a făcut un sondaj  pe pagina ei de Instagram: „Pe care o alegem?”, a întrebat tânăra.

„Mulți dintre voi au votat pentru prima cruciuliță, pe aceasta și am ales-o. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Am primit și certificatul de conformitate cu toate detaliile despre ea. Sunt fericită că o voi bucura pe mama cu așa dar minunat”.

Anastasia nu s-a limitat doar la cadoul pentru mama sa, dar a pus ochiul și pe un cadou pentru sine.

 

 

Fiecare oaspete al magazinului Milenium este întâmpinat de către consultanți cu o cafea, un ceai sau o cupă de șampanie și desigur, cu multă voie bună.

Uzina de bijuterii Milenium este singura din Republica Moldova. Brandul creează propriile produse exclusiv din lingouri bancare proba 999,9 și pune la dispoziția fiecăruia o diversitate mare de produse, având la bază concepte absolut individuale – pandative, cercei, charm-uri, brățări, lănțișoare, inele cu un design modern, delicat și rafinat.

 

Citește și