(video) Doi ani fără Cătălin Caragea: Mesajul lăsat de tatăl regretatului solist „7Klase”

 (video) Doi ani fără Cătălin Caragea: Mesajul lăsat de tatăl regretatului solist „7Klase”

Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea solistului trupei 7Klase, Cătălin Caragea. Tânărul a plecat din viaţă la vârsta de 22 ani, lăsând în sufletul părinţilor săi o durere imensă. Tatăl său i-a adus un omagiu pe rețelele de socializare.

„Astăzi Cătălin împlinește 2 ani de când ne-a părăsit. Răsfoind prin arhivă am găsit o altă variantă a piesei „Fată urbană”. Poate încalc legea cu privire la dreptul de autor, dar pentru mine e mai important să-i păstrez memoria”, a scris tatăl artistului, Ion Caragea.

https://www.youtube.com/watch?v=EyJXIGupuZM

La data de 24 martie, Cătălin a fost găsit fără suflare în propria casă de către o rudă. Tânărul s-ar fi sinucis.

Părinții lui Cătălin Caragea, interpretul care acum 3 luni a fost găsit în casă de o rudă fără suflare, au venit cu mai multe precizări cu referire la motivele care l-ar fi împins pe tânăr să își pună capăt zilelor. Aceștia au dezmințit informațiile precum că solistul trupei 7Klase a avut o copilărie nefericită, era o persoană introvertă, avea probleme financiare sau că aceștia i-ar fi „tăiat aripile” și nu i-au susținut talentul. „Avem viziunea noastră cu privire la cele întâmplate, pentru că discutam permanent cu Cătălin, în fiecare zi, însă în amintirea copilului nostru, preferăm să ne abținem de la dezvăluiri publice” – au scris într-o adresare părinții și surioara lui Cătălin.