(VIDEO) PÂNĂ LA LACRIMI! Noua piesă despre conaționalii plecați peste hotare: Vrei să știi ce-i despărțirea?/ Întreabă-l pe-un moldovean

 (VIDEO) PÂNĂ LA LACRIMI! Noua piesă despre conaționalii plecați peste hotare:  Vrei să știi ce-i despărțirea?/ Întreabă-l pe-un moldovean

„Paradox, mult talent și multă sărăcie/ Paradox, binele poate fi numai mâine/Paradox, cât de mult te-nvaț-o despărțire/ 3 pe 4 e vaccina antinostalgie” sunt cuvintele din piesa lansată, ieri, de un moldovean stabilit cu traiul în Franța, care își spune PAPA, scrie SHOK.MD. Proaspătul artist cântă despre fenomenul care a marcat și continuă să marcheze Moldova de mai bine de două decenii – emigrarea conaționalilor.

Din spusele lui PAPA: „Eu locuiesc în Franța și auzisem odată cum se “jeluiau” niște oameni despre durerile lor, despre despărțirile cu oamenii dragi. Și mi s-a născut o frază care mai apoi s-a transformat într-o piesă: Dacă vrei să știi ce-nseamnă despărțire, întreabă-l pe un moldovean”. Durerea aceasta pentru noi e deja ceva normal. Nu-i doar o piesă, nu-i un joc de cuvinte, e o durere expusă în cuvinte, personală, dar și trăită de practic orice moldovean. Eu sunt doar un om, un moldovean care știe despre ce cântă și care mai are încă multe de spus”, a menționat tânărul interpret.

PAPA este un artist proaspăt lansat, fără istorie anterioară, produs de Casa de producție HLC Sound Room. Următoarea piesă va fi lansată pe 31 martie și se numește Minciuni.

Gritco Adriana

https://shok.md/