(video) Pavel Stratan, 20 ani în armonie alături de soția sa: „Niciodată nu m-am certat cu Rodica și nici farfuriile prin casă n-au zburat”

 (video) Pavel Stratan, 20 ani în armonie alături de soția sa: „Niciodată nu m-am certat cu Rodica și nici farfuriile prin casă n-au zburat”
Pavel Stratan și-a cunoscut soția, la un eveniment pe când el avea 30 de ani și ea 20 de ani. În seara aceea artistula a înțeles că e destinul lui și în următoarea zi i-a făcut cunoștință cu părinții. Invitat recent în cadrul emisiunii „neREDactat” cu Rodica Ciorănică, interpretul a dezvăluit că în 20 de ani de căsnicie „niciodată nu s-a certat sau contrazis cu Rodica” și „nici farfurii prin casă n-au zburat”, a glumit acesta, scrie SHOK.md.

„Cea mai modestă femeie din lume. Are atât bun simț în ea, încât nu știu cum într-un om atât de mic încape atâta bunătate. Mie foarte greu să aleg cuvintele în care aș descrie-o cine e ea. Ne-am cunoscut la o zi de naștere, la o prietenă de-a ei. A doua zi am plecat la mama mea acasă, a treia zi la părinții ei și a patra am rămas împreună. Pentru că ea m-a înțeles dintr-o dată, ce vreau eu”, a spus Stratan.

Artistul a mai adăugat: „De fapt eu nu vroiam nimic, doar să am lângă mine un om cu era ea. E prima mea dragoste și ultima.Întotdeauna o să-mi țin cuvântul care mi l-am dat în fața noastră. Sunt cel mai norocos om.Eu cu soția mea Rodica nu m-am certat și contrazis niciodată, în 20 de ani de căsnicie. Niciodată n-au zburat prin casă farfuriile”.

Vezi mai multe în video de mai jos.