(video) Pepe a readus „Un înger” de Paşte alături de Paloma, fetița cu deficienţele de auz şi vorbire

 (video) Pepe a readus „Un înger” de Paşte alături de Paloma, fetița cu deficienţele de auz şi vorbire

Paştele de anul acesta a fost altfel pentru Pepe, mult mai profund, mult mai aproape de lucrurile care contează întradevăr. Artistul a refăcut o piesă de-a sa, ”Un înger” şi pentru ca mesajul să fie înţeles şi auzit în întregime a primit ajutorul Palomei în tot acest proiect de suflet, scrie SHOK.md.

Paloma este personajul principal al noului videoclip lansat în chiar Vinere Mare de către Pepe, un copil minunat pentru care deficienţele de auz şi vorbire nu au contat absolut deloc în exprimarea sinceră şi inocentă a mesajului piesei.

„Paloma este îngerul şi pentru aceasta nu am cuvinte să îi mulţumesc. Este cea mai bună voce cu care am colaborat vreodată şi am învăţat de la ea că de multe ori ne preocupăm de nimicuri când de fapt bucuria şi fericirea stă în altele. Vorbind cu Paloma am simţit că eu sunt cel care are probleme şi eu sunt cel care trebuie să lucrez mai mult, eu cu mine.” a spus Pepe.

Muzica este un limbaj universal şi poate fi înţeles de către toţi. Dovada este chiar videoclipul lansat. Lavinia Chiţu este cea care a făcut posibil totul fiindcă i-a interpretat şi explicat Palomei tot în limbajul semnelor.

Citește și