(video) „Porția de lumină” a Nataliei Barbu: Interpreta povestește despre „fericirea pe nume Vera”

 (video) „Porția de lumină” a Nataliei Barbu: Interpreta povestește despre „fericirea pe nume Vera”

 Natalia Barbu a vorbit în cadrul emisiuni „O seară perfectă” despre fericirea pe nume Vera, care a venit pe lume acum o lună. Interpreta a spus că „Dumnezeu i-a mai dat o porție de lumină”, întrucât nu mai planifica să aibă copii, scrie SHOK.md.

Interpreta a dezvăluit cum a ales numele fetiței ei:

„Așa am simțit, nu am căutat foarte mult. Vera a fost din prima, au mai venit câteva nume, din toate părțile îmi spuneau tot felul de idei: prietenii, soțul. Dar Vera am simțit și când am văzut-o tot Vera a rămas.

92 de procente a fost decizia mea. Din latină numele Vera are un sens destul de profund, înseamnă adevăr. Cel puțin Verile pe care le știu sunt foarte frumoase, calde, puternice. Îmi pare un nume scurt, clar și feminin”, a spus interpreta.

Întrebată cu cine seamănă Vera, interpreta a spus că îi foarte micuță și se schimbă cu zi ce trece: „Zici că a luat de la toți câte ceva. Seamănă cu ea”.

Interpreta a mai menționat că Vera e la fel de liniștită  și cuminte ca fiul ei: „ Nu plâng fără motiv”.

Natalia Barbu în vârstă de 41 ani a devenit mamă pentru a doua oară la 10 septembrie. Interpreta este căsătorită cu omul de afaceri Nicolae Sota și mai are un fiu pe nume Victor, de 10 ani.

https://www.instagram.com/p/CSgHSR0NuKy/?utm_source=ig_web_copy_link