(video) Povestea din spatele numelui pe care Theo Rose l-a ales pentru fiul ei. „Inițial am crezut că avem fetiță”

 (video) Povestea din spatele numelui pe care Theo Rose l-a ales pentru fiul ei. „Inițial am crezut că avem fetiță”

Artista Theo Rose și Anghel Damian au ales numele pentru băiețelul lor. Întrebată de urmăritori, dacă a luat o decizie în acest sens, cântăreața din România a dezvăluit numele și a spus că o perioadă a crezut că vor avea o fetiță.  

„Mi se pare un aspect important, având în vedere faptul că știi foarte puține lucruri despre copilul tău în momentul în care îi alegi niște nume, pe care el o să le poarte în spate tot restul vieții.

Eram curioasă de cum se întâmplă chestia asta. Inițial noi am crezut că avem fetiță, pentru că pe vremea cu anxietatea mea, încercând să mă vindec am mers pe la tot felul de terapii, și vreo doi terapeuți mi-au spus că eu voi fi mamă de fete. Pentru că eu am această energie masculină care trebuie echilibrată cu cea feminină și am nevoie de niște prezențe feminine care să-mi înmoaie sufletul și energia.

Mă rog, niște chestii d-astea. După care doamna doctor, pe la vreo 10 săptămâni de sarcină, și-a dat seama de sexul bebelușului și a încercat să ne facă o glumă tocmai ca gender reveal-ul să aibă mai mult farmec. Așa că ne-a spus că o să fie fetiță. Doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, uitându-se, analizându-ne copilul, și noi am presupus că e clar ce se întâmplă și evident o să avem băiat. Atunci doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal a încercat să disimuleze și a zis: ‘Sunt mai mari șanse să fie fetiță’. Și în toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt. În ziua petrecerii, deși eram aproape siguri că vom avea fetiță, eu speram în sufletul meu că vom avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha. Pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, nu l-am ales și mă blocasem. Deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi.”, a declarat Theo Rose, pe Instagram.

Melisa Ciobanu