(VIDEO) Povestea lui Mihail Stîș, moldoveanul care a devenit popular pe TikTok, după ce și-a mutat vaca în casă: De ce a făcut asta

 (VIDEO) Povestea lui Mihail Stîș, moldoveanul care a devenit popular pe TikTok, după ce și-a mutat vaca în casă: De ce a făcut asta
92Shares

Mihail Stîș este un tânăr de 29 de ani, din Moldova, care a devenit popular pe TikTok, prezentând viața de la sat. Acesta a reușit să adune mii de oameni pe live, după ce a acceptat provocarea unui alt tiktoker, de a aduce o vacă în propria casă. Mihai a povestit, în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, cum a ajuns cunoscut de o țară întreagă și ce rezultate are în mediul online, dar și a dezvăluit istoria vieții sale, scrie UNIMEDIA.

Mihai crede că secretul succesului său pe rețeaua de socializare este simplu: „Simplitatea, realitatea. Oamenii reacționează diferit când mă văd pe strada, pot să se apropie să facem o poză, să mă salute de departe sau să se apropie să-mi spună că sunt bravo, că mă urmăresc cu drag, dar sunt și alții care se râd de departe sau pun întrebări stupide. Nu întreabă: „Noroc, cum la tine? Ce nou mai vrei să faci?, ci: „S-au ouat găina? Ai hrănit găinile? Ai muls vaca?” Eu aș întreba o persoană cum a devenit populară sau cum a obținut succes”.

Tânărul are 29 de ani și recunoaște că în public este mai timid: „Sunt rușinos, dar dacă mă dau cu lumea, înțeleg persoanele, mă simt calm. Înainte, când abia apărusem online, se apropiam mai des adolescenți, acum diferite categorii, și maturi, și prematuri. Întrebarea despre vârstă îmi pare stupidă, pentru că mă cunoaște foarte multă lume. Dar da, sunt persoane care într-adevăr nu mă cunosc, dar mă enervează când mi se spune: „Dar nu ai tu atâția ani, maxim 13”. Ce să fac? Să scot buletinul, să umblu cu el pe frunte?”

„De la început am încercat să filmez și fața mea, dar nu eram deprins cu comentariile urâte. Eram timid, nu mă dasem cu lumea. Îmi scriau: ce față ai. Am șters toate acele vide-uri și am filmat altele. La începutul anului 2021 am filmat primele video pe tiktok, atunci erau mai mulți copii pe acea rețea, mai ales din Moldova, nu prea erau creatori de content, acum sunt de diferite vârste”, a spus acesta.

La un moment dat, Mihai a pierdut o provocare și a acceptat să aducă vaca vecinului în propria casă: „Înainte jucam foarte des la provocări și îmi plăcea. Desigur câștigi un ban mult mai serios decât dacă pur și simplu stai de vorbă. Voiam de fiecare dată să fac provocările așa încât să provoc zâmbetul oamenilor, să le fie interesant, să se întrebe: „Acesta e dus cu pluta sau chiar are curaj să facă așa ceva?” Atunci eu singur nu m-am așteptat la așa un impact, a doua zi erau +99 doar de etichetări, secvențe din live, pe care le reluau și la mulți apărea în recomandări. Cel mai mare auditoriu pe live l-am avut atunci, peste 7 mii de persoane, era imposibil să văd mesajele, se schimbau foarte repede”.

Tânărul mărturisește că a adus vaca vecinului în casa unde locuia, pe care și-a cumpărat-o din banii de pe TikTok: „Era în coridor, aveam o oglindă, frigiderul, dulapul cu haine și cuptorul unde făceam focul. Alături era dormitorul și încă o cameră. Ea era fix în coridor. Ideea a fost a oponentului. Am sunat vecinul în direct, desigur că nu a fost gratuit, i-am promis că-i plătesc. Mama lui tot nu era de acord, i-a făcut probleme: „Unde duci vaca la ora asta?” Era iarna și se înnopta devreme. Numai a intrat vaca în casă, mama a venit prin grădină la mine, din casa de alături: „Ce faci aici?” La început a spus că sunt nebun de tot, apoi s-a râs. Ce avea de făcut? Era la mine acasă”.

Atenție, urmează limbaj licențios!

@suspect.md

Stiș o adus vaca in casa🤣🤣🤣 #stiș #vladcretu #fyp #foryou #chisinau #moldova

♬ оригинальный звук – suspect.md

Mihai spune că nu se teme de hate: „Nu văd acest lucru cea ieșit din comun. Înainte când făta vaca iarna și erau vițeii mici, ai mei aduceau vaca în casă lângă cuptor, să se încălzească, hrpăneam vițeii cu bineronul. Nu cred că e o rușine sau ți-ai înkosit demnitatea. Mai bine să aduci o vacă în casă decât să lingi mânerele la ușă, provocări stupide, la care te uiți și îți e rușine”.

TikTokerul dezvăluie că pe rețele sunt și provocări mult mai șocante: „Cineva și-a ridicat chiloții și s-a văzut organul genital, altcineva a lins mânerele, le-a supt, au fost multe și diferite. Este vorba nu nyumai despre femei, dar și despre bărbați. Vorbesc despre tiktokeri de la noi din Moldova”.

De ce provocări a mai avut parte Mihai, dar și care este istoria sa de viață, prin ce greutăți a trecut ăn copilărie, când a rămas fără tată și cum a reușit să-și cumpere o casă, cu bani câștigați pe TikTok, aflați din interviu:

92Shares

Aura Mereuta

https://shok.md