(video) Pregătirile de Paști sunt în toi în familia lui Igor Dodon! Chiar dacă este îmbrăcat la patru ace, acest lucru nu l-a oprit pe liderul PSRM să dea o mână de ajutor

 (video) Pregătirile de Paști sunt în toi în familia lui Igor Dodon! Chiar dacă este îmbrăcat la patru ace, acest lucru nu l-a oprit pe liderul PSRM să dea o mână de ajutor

Igor Dodon a mers în vizită la Sadova, pentru a petrece alături de mama lui sărbătorile pascale, iar acolo pregătirile sunt în toi. Liderul PSRM, împreună cu soția sa Galina s-au apucat să gătească copturile specifice sărbătorilor pascale: cozonac și pască, scrie SHOK.md.

Liderul PSRM a demonstrat că este un gospodar adevărat. Chiar dacă este îmbrăcat la patru ace, acest lucru nu l-a oprit pe Igor Dodon să dea o mână de ajutor. Acesta a prezentat rezultatul muncii în cadrul vlogului său.

„După ultimele zile și săptămâni petrecute la Chișinău și multe evenimente politice, azi am venit la mama, la Sadova. Este o săptămână importantă pentru fiecare dintre noi, o săptămâna în care trebuie să fim alături de cei dragi!”, a menționat  în cadrul vlogului său „Igor Dodon. Președintele răspunde.”

De asemenea, Igor Dodon îi îndeamnă pe toți să petreacă această sărbătoare luminoasă cu părinții.

„Dragi prieteni, suntem cu câteva zile înainte de sărbătorile pascale. Eu vreau să vă îndemn pe toți să mergeți la părinți acasă: care-i de la țară, care-i de la oraș, iată cum am venit eu la mama mea acasă. Eu cred că mai mare bucurie și surpriză plăcută, pentru părinți nu poate fi. Străduiți-vă să fiți alături de oamenii dragi, să le aduceți doar bucurii, fiindcă greutăți și tot felul de provocări noi le avem în fiecare zi. Mai mare plăcere pentru mama că am venit azi la Sadova nu poate fi. Dar ei, părinții ne iubesc așa cum suntem noi”, a adăugat Igor Dodon.