(video) Primele imagini de la căsătoria civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

 (video) Primele imagini de la căsătoria civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Miercuri, Simona Halep, una dintre cele mai bune sportive ale tenisului mondial, a spus „da” în fața ofițerului stării civile. Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, după o relație de mai bine de doi ani. Cei doi și-au unit destinele la Constanța.

Potrivit digi24, câteva sute de invitați vor petreceri alături de cuplul proaspăt căsătorit chiar în clubul unde s-a cunoscut cei doi.

Revenită în țară după US Open, Simona Halep a declarat că o așteaptă câteva zile de pauză, pentru că este foarte obosită. Apoi va continua antrenamentele.

„Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariștii prezenți la aeroport i-au spus că urmează o săptămână frumoasă pentru ea. „Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.

Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta, este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri, înîn care se căsătorește. La eveniment este așteptat și președintele Klaus Iohannis. Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta>, Mark Twain”, este mesajul postat pe Instagram, de Simona Halep, în ziuaîn care se căsătorește.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane, care îi urează sportivei „Casă de piatră”.

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”.

Simona Halep se căsătorește miercuri cu Toni Iuruc.

Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „Sunt bucuroasă că se întâmplă”.

La cununia civilă a fost invitat și președintele Klaus Iohannis.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.