(VIDEO) Prognoză meteo întreruptă de un cățeluș aflat în căutare de hrană

 (VIDEO) Prognoză meteo întreruptă de un cățeluș aflat în căutare de hrană

Prezentator meteo surpriză la un post televiziune din Canada. În timp ce meteorologul Anthony Fernell prezenta vremea în direct, alături de el în studio și-a făcut apariția un cățeluș aflat în căutare de hrană. Clipul a ajuns viral, astfel că Storm, „câinele vremii”, a devenit și el o mică vedetă de televiziune, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Anthony Farnell, un meteorolog canadian, prezenta vremea pentru Toronto, moment în care cățelul său și-a făcut apariția pe ecran în căutare de mâncare.

Pudelul, numit Storm, cățelul vremii, a făcut deliciul publicului în momentul a apărut în mijlocul ecranului. Prezentatorul vorbea despre uraganul Ida atunci când patrupedul a decis să devină o mică vedetă.

Inițial, meteorologul a încercat să distragă atenția telespectatorilor, însă cățelul nu a vrut să iasă din lumina reflectoarelor. Într-un mod amuzant, Storm părea că pășește pe nori și ape.

„Da, Storm este în clădire, căutând mâncare pe nori pufoși”, a glumit prezentatorul meteo, printre informațiile despre vreme.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și