(VIDEO) Reacția Marinei Tauber, după ce a fost parodiată de Emilian Crețu: „Grăbește-te, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”

 (VIDEO) Reacția Marinei Tauber, după ce a fost parodiată de Emilian Crețu: „Grăbește-te, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”

Deputata Marina Tauber a testat asfaltul proaspăt turnat mergând pe tocuri, iar actorul Emilian Crețu a parodiat-o. După ce a vazut filmulețul actorului, ea a venit cu o reacție, scrie SHOK.md.

Politiciana a venit cu un mesaj, unde îl cheama pe Emilian Crețu și la Valul lui Traian din orașul Orhei:

„În situația extrem de critică în care se află poporul nostru, în prag de iarnă, umorul, satira sunt binevenite, deoarece ne aduc zâmbete pe buze și astfel ne mai încălzim puțin.
Îi mulțumesc vlogger-ului Emilian Cretu pentru atenția pe care mi-a acordat-o. Apreciez efortul lui de a merge tocmai până la Jora de Mijloc, dar mai ales pentru că a avut curajul să „guste” noul drum pe care l-am construit acolo.
Îmi pare rău doar de un lucru: că nu a mai făcut un mic efort să meargă și până la oamenii din această comună și să-i întrebe ce gust avea acest drum înainte să fie reconstruit de noi.
Și dacă tot zice că a lansat o campanie despre pupat, îl invit călduros să guste și alte drumuri construite de noi, la Orhei, de exemplu, și în alte localități. Chiar sunt curioasă ce semnale îi vor transmite de această dată papilele sale gustative.
Apropo, chiar recent, am inaugurat, alături de colegii mei, strada Valul lui Traian din orașul Orhei, turnată toată din beton, după o nouă tehnologie. Te așteptăm, Emilian!
Eu nu pot acum să-l însoțesc, pentru că sunt la Bălți, pentru a-i convinge pe oamenii de aici că sunt demni de mai mult, inclusiv de drumuri normale. Dar poate vine și încoace, să pupe străzile și să afle ce gust au acum. Ce-i drept, la Bălți poate pupa mai mult gropile. Deocamdată.
Grăbește-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”, a scris deputata.

Ea este o antrenoare de tenis și politiciană din Republica Moldova, deputat în legislatura a XI-a a Parlamentului Republicii Moldova, aleasă pe circumscripția nr. 19 Ivancea din partea Partidului „ȘOR”.

În contextul campaniei electorale de la Jora de Mijloc, Tauber (și, prin extindere, Partidul „ȘOR”) a fost acuzată de depășirea plafonului maxim de cheltuieli de 93.504 lei. Conform estimărilor Asociației Promo-LEX, care a fost observator în respectivele alegeri, cheltuielile s-au ridicat în realitate la peste 294.505 lei, iar reprezentanții din raionul Orhei ai Partidului Democrat le-au estimat la cel puțin 300.000 de euro. Curtea de Apel Chișinău a refuzat să examineze contestația depusă în această privință de Maia Sandu, pe motiv că ea nu a participat în turul II. La 5 august 2018, Tauber a participat la o acțiune de protest, în cadrul căreia a agresat verbal câțiva jurnaliști de la Radio Orhei și a lovit cu mătura pe unul din ei.Comportamentul acesteia, cât și al altor reprezentanți și simpatizanți ai Partidului „ȘOR”, a fost condamnat de o serie de organizații de media

Maria Palade

https://shok.md/